Nieuws  
 

Hotel en Congrescentrum Papendal bij Arnhem is de winnaar van de Dutch Hotel Award 2010.
Papendal was samen met Dorint Amsterdam Airport en strandhotel Westduin in Vlissingen doorgedrongen tot de finale. Vorige week zijn de bedrijven door de jury bezocht. Papendal is met afstand de beste, zegt Bas Tolmeijer. ‘De kracht en motivatie van het team straalt tot ver buiten het eigen hotel. Veel leveranciers worden betrokken bij de onderneming en gasten geven spontaan blijk van waardering'.

Bas Tolmeijer (voorzitter van de jury) reikte vrijdag 11 juni de prijs uit aan Stella van der Sluis (Directeur van Hotel en Congrescentrum Papendal). Hij stelt dat Papendal met afstand het beste hotel is: "De kracht en motivatie van het team straalt tot ver buiten het eigen hotel. Veel leveranciers worden betrokken bij de onderneming en gasten geven spontaan blijk van waardering".

Stella van der Sluis: "We zijn echt verguld met deze Award! Eigenlijk hebben we de jury gewoon laten zien wat we dagelijks doen. Iedere dag weer willen wij het beste uit ons zelf halen en onze klanten maximale gastvrijheid bieden. Maar ook onder elkaar werken we in een positieve sfeer: samenwerken, complimenten geven en ontvangen, successen delen is de drive achter ons ondernemen."

Het thema van de Dutch Hotel Award 2010 was Motivatie. De hotels die meededen aan deze competitie moesten antwoord geven op de vragen hoe het managementteam zichzelf motiveert om creatief te zijn en hoe het blijft presteren op hoog niveau. Hoe worden de medewerkers daarbij betrokken en hoe blijven ook klanten graag zaken doen.
De uitgereikte prijs bestaat uit drie onderdelen: een kunststuk, een artikel in de Horeca Misset en een workshop bij de Hogeschool Holland Den Haag.

Het winnende hotel wordt door het management zelf omschreven als het ‘best bewaarde geheim van Nederland'. Volgens de jury is daarmee niets te veel gezegd. ‘Dankzij het behalen van de Dutch Hotel Award kan Papendal z'n geheimen nu aan heel Nederland prijsgeven'.
Hotel Papendal, eigendom van NOC NSF, was jarenlang de vaste accommodatie voor atleten. Nu het de eigen broek moet ophouden, bewerkt het hotel meer en meer de zakelijke markt en is daarin zeer succesvol.

Website Dutch Hotel Award

Plaats op:
Datum: 8 juni 2010
Gerelateerde artikelen  
11-05-2010 Nieuws Congresbedrijven bij laatste vijf Dutch Hotel Award
07-06-2011 Nieuws Townhouse Maastricht wint Dutch Hotel Award 2011
26-05-2012 Nieuws Drie finalisten Dutch Hotel Award 2012
25-04-2007 Nieuws 10 Genomineerden voor Dutch Hotel Award
18-04-2018 Nieuws Genomineerden Dutch Hotel Award 2018 zijn bekend
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,61 seconden.