Nieuws  
 

Donderdag 3 juni jl. is op het gemeentehuis van Zwolle de eerste congresgids van Congresstad Zwolle overhandigd aan Burgemeester H.J. Meijer. Tevens is ook de website Congresstadzwolle.nl online gegaan. Hiermee is na veel voorbereiding Congresstad Zwolle een feit. Resultaat is een mooi boekwerk en een informatieve site waarmee Zwolle meer zakelijk verkeer naar de stad en omgeving wil trekken.

Congresstad Zwolle
In de congresgids en op de website presenteren 47 bedrijven zich. Gezamenlijk kunnen zij ieder congres volledig verzorgen, van beveiliging tot bloemen en van drukwerk tot vervoer en catering. Voorzitter van het bestuur van de Stichting Congresstad Zwolle, Jean-Jacques Jouret zegt: "Ik ben er trots op dat we samen met alle partners zo‟n compleet aanbod hebben weten neer te zetten en we dit vandaag kunnen presenteren. Zwolle is er klaar voor om vele congressen te ontvangen!"

Congresgids en website
De congresgids en de site geven de congresorganisator een volledig beeld van de mogelijkheden die Zwolle en de directe omgeving bieden. Sterke punten van Zwolle zijn de compactheid van de stad, het culinaire niveau, het complete aanbod en de goede bereikbaarheid. Niet voor niets presenteert Zwolle zich met de slogan: De stad als gastheer!
De congresgids wordt op aanvraag toegestuurd. Congresstad Zwolle zoekt en boekt kosteloos de locaties en bemiddelt tussen partner en opdrachtgever.
Voor meer informatie kijk op: www.congresstadzwolle.nl

Plaats op:
Datum: 7 juni 2010
Gerelateerde artikelen  
16-03-2011 Nieuws Congrespromotie Zwolle schot in de roos
22-12-2011 Nieuws Zwolle organiseert een Zwolse Winter Tour
28-01-2012 Nieuws Geslaagde Zwolse Winter Tour
21-09-2011 Nieuws Prinsjesdagcongres Zwolle brengt congresambassadeurs samen
29-12-2009 Nieuws Zwolle is prima plek voor meerdaagse congressen
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,6 seconden.