Nieuws  
 

Zaterdag 29 mei trotseerden zo'n 20 internationale meetingplanners de Noordzee in Noordwijk. De activiteit maakte onderdeel uit van een door Noordwijk Marketing gerealiseerd programma waarmee de badplaats als toonaangevende congresdestinatie aan de meetingplanners werd gepresenteerd. Het Noordwijk-programma was een van de pijlers van de Holland Showcase 2010 die het Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen twee maal per jaar organiseert om Nederland als congresland in de etalage te zetten.

Om de kracht van Noordwijk als aantrekkelijke congresbestemming te tonen kregen de meetingplanners een ware rollercoaster van indrukken voorgeschoteld: de hele dag VIP vervoer in de Black Diamond touringcar van Brouwer's Tours, een ontvangst met handmassage in de Hotels van Oranje, een presentatie door ESA-ESTEC in Space Expo, een ‘fietsende' lunch in NH Conference Centre Leeuwenhorst, een Life Rescue programma op zee met Goesting Events en de KNRM, een aperitief in de Kerk aan Zee, een diner in Grand Hotel Huis ter Duin en tot slot een goede nachtrust in het Palace Hotel.

De meetingplanners, afkomstig uit Frankrijk, Engeland, Duitsland, Italië, Zweden, België, Spanje en de USA  roemden Noordwijk om haar persoonlijke sfeer en compactheid in combinatie met het grote aantal kwaliteitsaanbieders.

Noordwijk staat al jaren in de top van Nederlandse congresplaatsen. De aanwezigheid van het hoogwaardig kwalitatieve aanbod van congresfaciliteiten, de goede onderlinge samenwerking,  de korte afstand tot Schiphol Airport en de compactheid van de regio vormen de basis van deze hoge notering.

Plaats op:
Datum: 3 juni 2010
Gerelateerde artikelen  
16-12-2008 Nieuws Noordwijk zet zich op de kaart tijdens recente Showcase
11-09-2009 Nieuws Internationale Congresorganisatoren bezoeken Noordwijk
01-05-2012 Nieuws Congresdestinatie Noordwijk op de kaart in London
23-10-2019 Nieuws Duitse en Engelse meeting planners onder de indruk van Noordwijk
23-09-2009 Nieuws Noordwijk koppelt educatie aan ontspanning
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,62 seconden.