Nieuws  

De congres- en vergaderclassificatie deelt 3 vergaderhamers uit aan Hotel Restaurant de Foreesten, gelegen in het groene hart van de Veluwe. Het professionele management, de kwaliteit van de service en de faciliteiten maken deze accommodatie een 3-hamervergader-accommodatie. Hotel Restaurant de Foreesten is een propere, compacte en authentieke accommodatie. Het beschikt over 5 plenaire zalen met daglicht waarvan er 4 toegang tot de tuin bieden.

 

4 Vergaderhamers voor Hotel Bergse Bossen te Driebergen
Hotel Bergse Bossen is een goed bereikbare accommodatie midden in het land; aan de rand van de Randstad en middenin het groen van Nationaal Park De Utrechtse Heuvelrug. Functionele zalen met veel licht en van alle vergadergemakken voorzien. Bergse Bossen beschikt over 12 vergaderzalen en 1 chalet, geschikt voor groepen van 2 tot 150 personen. In de zomer biedt deze accommodatie mogelijkheden om van de verschillende buitenterrassen gebruik te maken of een buitenprogramma in de nabij gelegen bossen te organiseren. Een vriendelijke en flexibele gastvrijheid ten opzichte van de klant/gast.

De congres- en vergaderclassificatie is een systeem waarbij door middel van een aantal vergaderhamers, variërend van 1 tot en met 5, de kwaliteit en capaciteit van een congresbedrijf worden aangegeven. Het register telt momenteel meer dan 125 accommodaties en 16 erkende congresorganisatiebureaus.

Voor de congres- en vergaderclassificatie komen accommodatieverschaffers (congres- en vergaderaccommodaties) in aanmerking. Zij kunnen classificatie aanvragen en aan de hand van een aantal criteria wordt beoordeeld of zij als vergader- of als congresaccommodatie en met hoeveel vergaderhamers worden geclassificeerd. Bij classificatie wordt het bedrijf ingeschreven in een register en mag het zich afficheren als geclassificeerd congresbedrijf. De classificatie is voor onbepaalde tijd geldig. Eenmaal per drie jaar wordt getoetst of het geclassificeerde bedrijf nog aan de gestelde normen voldoet. Op deze wijze blijft de kwaliteit gewaarborgd.

Voor meer informatie kunt u onze website bezoeken: http://www.vergaderhamer.nl

Plaats op:
Datum: 26 mei 2010
Gerelateerde artikelen  
31-01-2008 Nieuws Zes nieuwe accommodaties geclassificeerd!
16-12-2009 Nieuws Vergaderhamers voor Landgoed Beukenrode en Landgoed De Rosep
16-10-2009 Nieuws Congress Company en Spitz nu erkende congresorganisatiebureaus
20-11-2007 Nieuws Tien nieuwe vergaderaccommodaties geclassificeerd
06-06-2009 Nieuws NH Leeuwenhorst behaalt maximale 5 hamers in congres- en vergaderclassificatie …
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,58 seconden.