Nieuws  
 

Strandhotel Westduin beste trainingslocatie - Golden Tulip Kerkrade eerste hotel met demontabele wanden - Bibliotheek Prinsengracht wordt Hyatthotel - Verbouwing Albus Grand Hotel bijna afgerond - NH Galaxy weer geopend! - Sandton Hotels landt in Frankrijk - Hampshire Hotel Delft Centre open


Strandhotel Westduin beste trainingslocatie
 
Golden Tulip Strandhotel Westduin in Vlissingen is door het vaktijdschrift Buzzfacts verkozen tot 'Trainingslocatie van het jaar 2009'.  De tweede prijs was voor Kaap Doorn Conferentiecentrum in Doorn; de derde prijs ging naar  Best Western Hotel Spaander. Jachtslot de Mookerheide in Molenhoek.
Deze bedrijven kwamen als beste uit de selectie, die begon met 30 genomineerden. Na een selectie via oa. mystery guests presenteerden de vijf overgebleven kandidaten zich aan een vakjury. Golden Tulip Kerkrade eerste hotel met demontabele wanden

Het Golden Tulip in het stadion van Roda JC in Kerkrade is het eerste hotel ter wereld dat is gebouwd met vervang- en verplaatsbare wanden. Dit nieuwe concept voor hotels bespaart volgens de leverancier honderdduizenden euro's tijdens de bouw en biedt eigenaren de mogelijkheid een pand te realiseren dat op termijn eenvoudig een volledig andere bestemming kan krijgen. Dit maakt bouw vanpanden als hotel een stuk aantrekkelijker.
In zes weken tijd zijn alle hotelkamers, badkamers en gangen in het tachtig kamers tellende hotel gebouwd volgens het Maars | Hotels & Suites-concept. In vier maanden tijd is het casco volledig afgebouwd tot operationeel hotel. Het bijzondere aan deze wanden is dat ze al in de fabriek zijn afgewerkt, zo laat de leverancier weten. Ze hebben uiteenlopende mogelijkheden, van geïntegreerde technieken, zoals geluidssystemen, beeldschermen, licht, verwarming, kunst en luchtverversing, maar ook haardvuur en aromatherapie.
(bron: Misset horeca)
 
Bibliotheek Prinsengracht wordt Hyatt hotel

De voormalige openbare bibliotheek aan de Prinsengracht wordt een Hyatthotel, dat eind 2010 zijn deuren moet openen, aldus Bram Hagemeier, manager van projectontwikkelaar Aedes Vastgoed, in het Parool. 
Het sinds 2007 leegstaande pand aan de Prinsengracht en Keizersgracht (de Openbare Bibliotheek Amsterdam verhuisde toon naar de nieuwbouw aan het Oosterdok) zal een mix worden van ‘ontspanning en ontmoeting'. Het pand zal naast een hotel, ook een café, ateliers, studio's een designmuseum en een designbibliotheek huisvesten. Ontwerper Marcel Wanders is de man waarmee de projectontwikkelaar kon voldoen aan gemeentelijke eisen aangaande ‘representatieve huisvesting voor de creatieve sector', waarna de bestemming van het gebouw werd gewijzigd. Bron: Parool

Verbouwing Albus Grand Hotel bijna afgerond

De lobby, de bar, keuken en de receptie van het 4* Albus Grand Hotel, aan de Vijzelstraat in Amsterdam zijn, na een ware metamorfose, klaar voor actie! Datzelfde geldt voor de 74 kamers.  Daarmee is een belangrijke fase van de ingrijpende renovatie van het hotel afgerond. De, overigens geringe, overlast voor de gasten behoort hiermee ook tot het verleden.
De officiële feestelijke heropening vindt plaats in mei. Deze datum is nog afhankelijk van 168 design stoelen, die iets later dan gepland worden geleverd. Maar dan ´zit het ook wel goed´ bij de Albus Grand!


NH Galaxy weer geopend!

NH Galaxy is heropend! Ruim 7 maanden zijn 70 bouwvakkers bezig geweest met de complete renovatie van het voormalige NH Central Station. Met 290 hotelkamers in het nieuwste NH design en 14 multifunctionele zalen is NH Galaxy uitermate geschikt voor een (meerdaagse) meeting. Arco Buijs - Business Unit Director Benelux, UK, France & Africa - is uitermate trots op deze vernieuwing; ‘NH Galaxy vormt een prachtige aanvulling op onze bestaande hotelportfolio in Amsterdam. Het feit dat Amsterdam-Noord in trek is als vestigingsplaats van veel grote bedrijven stemt mij dan ook extra goed'.


Sandton Hotels landt in Frankrijk

Sandton Hotels overschrijdt nieuwe grenzen en heeft aan de Franse Côte d'Azur een glanzende parel toegevoegd aan de hotelcollectie. Het 4* designhotel Sandton Domaine Cocagne, ingericht door Jan de Bouvrie, is fabuleus gelegen op een heuvel bij het middeleeuwse dorp Haut de Cagnes, vlakbij Nice. Het complex van 5 hectare omvat 30 riante kamers en een suite in kleinschalige gebouwen, verspreid gelegen appartementen en een aparte villa. Het hotel heeft een zwembad met zonneterrassen, een brasserie en restaurant.


Hampshire Hotel Delft Centre open

Het nieuwe Hampshire hotel Delft Centre opent op 22 april officieel haar deuren. Het hotel is negen verdiepingen hoog en heeft 92 kamers, drie vergaderzalen, een lounge, brasserie en restaurant. Het hotel beschikt tevens over een terras aan het water.
Het hotel aan de rand van het centrum is ingericht met een knipoog naar muziek. Ook de uitnodiging voor de opening is vormgegeven als een concertkaartje. (Bron: Misset Horeca)

Plaats op:
Datum: 14 april 2010
Gerelateerde artikelen  
21-05-2007 Nieuws Hotel The Grand gaat grootscheeps verbouwen
15-10-2007 Nieuws Accommodatie nieuws
06-06-2009 Nieuws Grand Hotel Amrath op één in ranglijst beste hotels van Amsterdam
08-07-2013 Nieuws Best scorende hotels uit de Terras Top 100
28-10-2009 Nieuws Accommodatienieuws 22 - oktober 2009
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,7 seconden.