Nieuws  
 

DotControl lanceert de nieuwste versie van DC Event,  op event 10

Op 31 maart en 1 april vindt het jaarlijkse evenement voor opdrachtgevers en organisatoren van evenementen  weer plaats, event 10. Eventex heeft als organisator van event 10 voor de registratie van haar bezoekers gekozen voor de nieuwste versie van DC Event en heeft hiermee de primeur van deze nieuwe release van DotControl.
DC Event 5.0 biedt de gebruikers verbeterde en extra functionaliteit. Er zijn toepassingen toegevoegd om de inschrijving te vereenvoudigen en nog toegankelijker te maken voor potentiële bezoekers.  Zoals vooringevulde velden en het gebruik van een beknopt inschrijfformulier. Het orderbeheer van DC Event is uitgebreid met deelnemerstypen en winkelmandjes. Daarnaast zijn er 2 extra mailmomenten en is er een gebruikersvriendelijke beheer- en uitnodigingsomgeving voor exposanten opgenomen.

"Op basis van de eerdere samenwerking voor event 09 zijn wij ook voor de komende editie van de beurs event op 31 maart en 1 april een samenwerking aangegaan met DotControl. Met name de enorme drive om tot een goed eindproduct te komen en de diepgaande kennis van de techniek geeft ons het vertrouwen om de registratie en toegangscontrole van circa 11.500 bezoekers in 2 beursdagen aan DotControl uit te besteden", aldus Baja Hoedt van beursorganisator Eventex.

Event 10
De bezoekers registreren zich online en ontvangen direct een E-ticket. Dit ticket wordt gescand bij de ingang van event 10 waarna hun persoonlijke badge met barcode wordt geprint. De barcode maakt het voor standhouders eenvoudig om gegevens te verzamelen van standbezoekers. In de exposantenomgeving van DC Event krijgt de exposant direct en gemakkelijk de gewenste gegevens van de bezoekers.

DC Event
DC Event is een totaaloplossing voor online bezoekersregistratie voor evenementen, beurzen of bijeenkomsten. Het gehele traject van uitnodiging tot de uiteindelijke check-in op locatie en de opvolging achteraf is uit te voeren met DC Event. Bovendien is het mogelijk om de meest recente statistieken met betrekking tot het evenement in te zien. Door de schaalbaarheid van het systeem is DC Event inzetbaar voor zowel grote als kleinere evenementen, afgestemd op de behoefte.

 

Plaats op:
Datum: 16 maart 2010
Gerelateerde artikelen  
15-03-2009 Nieuws event 09 presenteert Europese primeur
28-04-2017 Nieuws Bezoekersexperience positiever door gezichtsherkenning bij toegang
24-08-2009 Nieuws event 10 gaat voor Lean & Mean
19-01-2017 Nieuws Nieuw: Beste Idee Award tijdens Event 17
20-09-2017 Nieuws Na 19 jaar valt het doek voor Vakbeurs Event
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,68 seconden.