Nieuws  

Op 31 maart en 1 april treffen professionals in de meeting en event industrie elkaar tijdens het platform voor de branche: event10.
In twee dagen tijd bezoeken opdrachtgevers, organisatoren en vakgenoten deze vakbeurs om inspiratie op te doen, informatie te verzamelen, nieuwe contacten te leggen en bestaande aan te halen en te netwerken. Daarnaast is er een uitgebreide educatieve programmering rondom en tijdens de beurs, waar u de laatste trends en tips & trucs kunt vernemen.

Nice to Meet - specifiek voor meeting organisers
CongresWereld werkt al enkele jaren samen met de event-organisatie om op het themaplein voor de meeting sector - Nice to Meet - een uitgebreid programma met mini-workshops te brengen. In twee dagen tijd staat er een 10-tal interessante mini-workshops over congresgerelateerde onderwerpen op het programma. CongresWereld coördineert dit educatieve programma en heeft een aantal experts uit de branche voor u bijeen gebracht om hun kennis en ideeën met u te delen.

Wat kunt u verwachten?
Op beide dagen worden 5 workshops georganiseerd. Hieronder treft u de indeling. Onderaan dit bericht kunt u doorklikken naar de beschrijvingen van de sessies.

 Tijd:  Woensdag 31 maart 2010:
 13.00-13.30: Waaraan herken je een top conferentiecentrum? door Ton Soons (sr. inspecteur/adviseur Congres- en Vergaderclassificatie)
 13.45-14.15: De motivatie en praktijk van verantwoorde evenementen door Michiel Middendorf (general manager World Forum)
 14.30-15.00:  Wat kan je leren van de online strategie van MPI NL Conference, TEDx Amsterdam, Eday & Next Web door Xander Kranenburg (voorzitter MPI NL Conference taskforce)
 15.15-15.45: Ontdek de kracht van Sprekers  (30 minuten - 3 sprekers - 3 verhalen, ism. PSA Holland)
  • Arend Landman - Werken met je intuïtie: twaalf aandachtpunten voor een vervullend leven
  • Adriaan Wagenaar - Leren Spelen
  • Katja Schleicher - Every event has a story - What's yours?
 16.00-16.30: Vergeet de massa, omarm het individu door Gert-Jan Mulder (yourcentral)

   

 Tijd:  Donderdag 1 april 2010:
 13.00-13.30: 'De zaal is helaas bezet vandaag' - hoe voorkom je site inspectie leed? door Bea Smink (directeur Smink & Co.)
 13.45-14.15:

Ontdek de kracht van Sprekers  (30 minuten - 3 sprekers - 3 verhalen, ism. PSA Holland)

  • Lynn Gerkens-Lim - Cosmic Chi in beweging
  • Frans Reichardt - Bring Back That Loving Feeling!
  • Frank Rekers - Leiderschap met Nelson Mandela
 14.30-15.00:  Hoe breng je deelnemers met elkaar in gesprek? door Erik Peekel (directeur Aaaaha! The Actor Factory)
 15.15-15.45:

Gratis & onafhankelijk advies, wie wil dat op dit moment nou niet? door Daan van de Kamp (Marketing Coordinator Den Haag Marketing Convention Bureau)

 16.00-16.30: De meerwaarde van een klimaatneutraal congres door Vitas Kersbergen (Carbon Footprint Manager, Climate Neutral Group)

 


De Kracht van Sprekers - 30 minuten - 3 sprekers - 3 verhalen
Tijdens een bijzondere sessie - die in samenwerking met de vakorganisatie voor sprekers PSA Holland georganiseerd wordt - kunt u kennismaken met een drietal boeiende sprekers. In een korte 10-minuten durende presentatie laten zij zien wat zij in huis hebben en wat de kracht van hun verhaal is. Een uitgelezen kans om in korte tijd enkele zeer getalenteerde sprekers live te ervaren en zo te kunnen bepalen of zij een goede optie kunnen zijn voor uw volgende congres.
Lees hier meer over de sprekers die zich tijdens deze sessies presenteren (op beide dagen is er een 'De Kracht van Sprekers' sessie).

Deelname gratis, maar vol=vol
Wij nodigen u van harte uit om een bezoek te brengen aan de beurs event10 (vergeet niet om u gratis aan te melden op) en tijdens uw bezoek aan een of meerdere gratis workshops deel te nemen. De workshopruimte vindt u op het Nice to Meet plein (sectie F op de beurs, direct rechts als u in de beurshal binnenkomt), zodat u niet van de beursvloer af hoeft om een sessie bij te wonen. En u kunt gewoon binnenlopen, maar vol=vol. Zorg wel dat u op tijd bent voor de start van een sessie, zodat sprekers zo min mogelijk gehinderd worden in hun verhaal.
Na afloop van de sessies zullen de meeste sprekers nog bij de CongresWereld stand op Nice to Meet (F011) beschikbaar zijn om vragen te beantwoorden en verder met u van gedachten te wisselen. 

Meer lezen over de sprekers en hun onderwerpen?
- Mini-workshops woensdag 31 maart 2010
- Mini-workshops donderdag 1 april 2010

Aanmelden event10
Deelname aan de mini-workshops is kosteloos, maar u dient zich wel te registreren als bezoeker van event10. Mits u dit vooraf doet via de site is deelname gratis. Klik hier om naar de registratiesite te gaan.

Plaats op:
Datum: 29 maart 2010
Gerelateerde artikelen  
01-05-2010 Nieuws Misset Top 100 van grootste horecabedrijven 2010 gepresenteerd
15-09-2011 Nieuws Den Haag heeft meest tevreden hotelgasten
09-07-2009 Nieuws Tokio duurste stad ter wereld, Amsterdam 29e
25-05-2007 Nieuws De Wereld bestaat uit 60.000 vorkjes
28-12-2006 Nieuws Kapellerput Conferentiehotel vernieuwt 16 hotelkamers
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,71 seconden.