Nieuws  
 

Congresbureau Veluwe maakt sinds 1 januari 2010 deel uit van het Veluws Bureau voor Toerisme, de parapluorganisatie van 40 VVV-kantoren en informatiepunten op het vlak van administratie, marketing, commercie en relatiebeheer. Door bundeling van krachten wil de regio de eerste plaats op de schaal van favoriete binnenlandse bestemmingen te gaan heroveren. Maar dat niet alleen. Ook het zakelijk toerisme krijgt door deze samenvoeging een impuls. Van oudsher is de Veluwe een  populaire bestemming voor het houden van vergaderingen, congressen en beurzen. Het biedt letterlijk de ruimte om even afstand te nemen. En in welk seizoen je er ook komt: elke keer voelt het anders, beleef je het anders.

 

Congresbureau Veluwe biedt eenieder de kans om dit zelf te komen ervaren. In elk seizoen organiseert het bureau een ‘Veluwetour' waarop in kleine groepen vier á vijf Veluwse locaties worden bezocht die stuk voor stuk de moeite waard zijn om (beter) te leren kennen. Congresbureau Veluwe is van mening dat het plannen en organiseren van externe vergaderingen -  of dat nu een heidesessie of personeelsfeest is - daardoor stukken eenvoudiger wordt. Simpelweg omdat je dan wéét wat je kunt verwachten.

De eerste Lentetour vindt plaats op 25 maart a.s. van 09.30 uur tot 16.30 uur. Bezocht worden Best Western Parkhotel Putten, Landgoed Hotel Het Roode Koper, Kasteel Hotel De Essenburgh en Bilderberg Hotel Speulderbos. Inschrijven kan online via http://www.congresbureau-veluwe.nl/ontour.php .

Plaats op:
Datum: 8 maart 2010
Gerelateerde artikelen  
02-05-2011 Nieuws Meetingplanners kunnen noord-veluwe ontdekken op 9 juni
03-01-2009 Nieuws Veluwse hotels werken samen
07-10-2007 Nieuws Congresbureau Veluwe presenteert zich tijdens ‘relatiedag’
17-05-2009 Nieuws Proef de Veluwe op de Landlevendagen!
04-12-2007 Nieuws Succesvolle eerste relatiedag Congresbureau Veluwe
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,59 seconden.