Nieuws  
 

Vorige week donderdag waren ruim 80 decisionmakers uit de vergader-, training- en congresbranche te gast tijdens in de regio Arnhem Nijmegen. Tijdens de 7e editie van het relatie-evenement van Convention Bureau regio Arnhem Nijmegen werden de decisionmakers wegwijs gemaakt in de vele mogelijkheden die de regio te bieden heeft als het op het organiseren van bijeenkomsten aankomt.

De dag werd officieel geopend door Ronald Migo, directeur Kamer van Koophandel Centraal Gelderland in het Regardz Meeting Center WTC Arnhem. Na de officiële opening stonden twee bussen gereed voor een inspirerend en actief bezoek aan diverse locaties in de regio Arnhem Nijmegen. De gasten ontvingen een camera en legden zelf de vele vergadermogelijkheden vast.

Jurriaan de Mol, directeur van het Convention Bureau: "Congressen en vergaderingen trekken weer aan, Convention Bureau regio Arnhem Nijmegen signaleert meer aanvragen en boekingen voor de regio en helpt opdrachtgevers graag aan de juiste locaties en informatie".

Plaats op:
Datum: 7 maart 2010
Gerelateerde artikelen  
08-03-2009 Nieuws Arnhem Nijmegen Cool Region Tour groot succes!
04-02-2010 Nieuws Convention Bureau regio Arnhem Nijmegen gaat EMT-bijeenkomsten in Arnhem stimuleren …
11-01-2012 Nieuws Nieuwe website voor Convention Bureau regio Arnhem Nijmegen
17-02-2009 Nieuws Arnhem-Nijmegen organiseert Cool Region Tour
30-08-2011 Nieuws Gelderland showt mogelijkheden aan Belgische meetingplanners
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,48 seconden.