Nieuws  
 

Inhoudelijke themaprogrammering is één van de pijlers van event. De bezoeker van event 10 heeft de keuze uit een breed aanbod van informatieve sessies en workshops.

Zo wordt in samenwerking met CLC - VECTA tijdens de eerste beursdag een bijeenkomst georganiseerd met als thema "De business ligt op straat, ook in 2010!". Gastspreker is Ben Tiggelaar, auteur van Dromen, Durven, Doen. Hij gaat in op de vraag hoe je deze business kunt pakken, waar je de energie vandaan haalt, hoe je binnen je eigen organisatie potentieel mobiliseert en hoe je slim gebruik kunt maken van je netwerk.
Binnenkort volgt meer informatie over de bijeenkomst. De leden en relaties van CLC - VECTA ontvangen de informatie in een persoonlijke uitnodiging.

Ben Tiggelaar is slechts één van de voorbeelden van de topsprekers die samen zorgen voor een inspirerende programmering. event 10 is dan ook de vakbeurs waar exposanten en bijeenkomsten samen een overzicht geven van de mogelijkheden en waar tips worden gegeven die helpen uw doelstellingen te realiseren.

event10

Speakerscorners
Naast een plenaire programmering is er op de beursvloer zelf ook volop gelegenheid om sessies bij te wonen. Boeiende en ervaren sprekers met verschillende inhoudelijke achtergronden zorgen voor een uitgebreid informatief programma. Denk aan onderwerpen als sponsoring, registratie, social networking, locatie selectie en mobile advertising. Alle bijeenkomsten hebben één ding gemeen: Het gaat om korte sessies met direct toepasbare tips, tricks, do's en dont's voor het optimaliseren van events.
Op het themaplein Nice to Meet zal CongresWereld een programmering met mini-workshops verzorgen ism. beursorganisator Eventex.
Binnenkort meer informatie over de programmering. Houdt de websites van CongresWereld en event10 in de gaten voor actuele informatie.

Gratis toegangsbewijs
Vraag nu een gratis toegangsbewijs aan voor event 10 en zie wat er allemaal te koop is, welke bedrijven er bestaan, wat belangrijke ontwikkelingen zijn en hoe u deze efficiënt in kunt zetten om zo uw doelstellingen te realiseren. De vakbeurs voor de totale event-, marketing- en communicatiebranche vindt plaats op 31 maart en 1 april in Jaarbeurs Utrecht.

Plaats op:
Datum: 24 februari 2010
Gerelateerde artikelen  
15-02-2010 Nieuws event 10: tips, tricks, do's en don'ts - Nu gratis registreren!
05-03-2009 Nieuws Boordevol workshop programma Nice to Meet tijdens event09
29-03-2010 Nieuws Nice to Meet mini-workshops tijdens event 10
15-03-2009 Nieuws event 09 presenteert Europese primeur
16-01-2011 Nieuws Bezoekersregistratie event 11 online!
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,59 seconden.