Nieuws  
 

De internationale zakenreisorganisatie ATP International (ATPI), moedermaatschappij van ATP in Nederland, heeft een partnerovereenkomst getekend met de CorpTrav Management Group in Chicago. 
 
CorpTrav Management Group, een van de grootste onafhankelijke reisorganisaties in de Verenigde Staten, sluit zich per direct aan als partner van de ATPI Group. CorpTrav, dat dit jaar 34 jaar bestaat, staat bekend om de veelvuldig onderscheiden service en vooruitstrevende technologie waarmee ze haar klanten oplossingen biedt op het gebied van zakenreizen. Het bedrijf, met kantoren in Dallas, Chicago en San Francisco, is een gecertificeerd Woman-owned Business Enterprise (WBE) en werkt al jaren met een vast team medewerkers.
 
Peter Bost, Director International Network van ATP International licht toe: "Bedrijven vragen steeds vaker om een zakenreispartner die opereert in de strategische regio's die voor hen van belang zijn. Door middel van deze overeenkomst kunnen wij nu nog beter aan hun eisen voldoen. We zijn verheugd dat we een partnership hebben gesloten met CorpTrav, een organisatie met een uitstekende reputatie. We verwachten niet alleen onze wederzijdse klanten te gaan bedienen, maar zullen ook actief op zoek gaan naar nieuwe klanten, die een sterk alternatief zoeken voor hun bestaande zakenreisbureau.

Plaats op:
Datum: 12 februari 2010
Gerelateerde artikelen  
05-07-2010 Nieuws Nieuwe huisstijl voor ATP
02-06-2010 Nieuws Eurocongress International onderdeel van MCI
30-07-2008 Nieuws International Conference Services BV gaat verder als MCI AMSTERDAM
04-09-2012 Nieuws Zakenreiziger boekt in toekomst vaker zelf
07-12-2008 Nieuws Concorde Group BV neemt De Tolken Centrale over
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,6 seconden.