Nieuws  
 

Convention Bureau regio Arnhem Nijmegen gaat de komende twee jaar bijeenkomsten in de regio Arnhem rondom het cluster Energie en Milieutechnologie (EMT) intensiever aanjagen en benutten. De gemeente Arnhem gaf het bureau hiervoor onlangs een opdracht. De opdracht is een aanvulling op de reguliere activiteiten van het Convention Bureau om de regio te promoten voor zakelijke bijeenkomsten. Convention Bureau regio Arnhem Nijmegen, onderdeel van het Regionaal Bureau voor Toerisme Arnhem Nijmegen, legt zich toe op het werven en begeleiden van zakelijke bijeenkomsten in de regio. Het is de bedoeling dat deze inspanningen ook na de projectperiode van twee jaar hun vruchten afwerpen.

Arnhem power
Het leggen en onderhouden van contacten met organisaties die zich bezig houden met kennisoverdracht is een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden. Ook zullen de unieke pluspunten voor EMT-bijeenkomsten in de regio Arnhem verder worden geprofileerd; Arnhem is niet voor niets het  knooppunt van elektrisch Nederland en pionier in zero-emissie (waterstof-)elektrisch vervoer. Sinds twee jaar worden de mogelijkheden voor de gastvrijheidsbranche rondom de thema's  Food & Health ook op deze manier intensiever benut.

De regio is goed geoutilleerd voor zakelijke bijeenkomsten als congressen, seminars, vergaderingen, bedrijfsevenementen, trainingen e.d. Het gaat dan om goede zakelijke faciliteiten, in combinatie met een aantrekkelijk en bijzonder ‘leisure'-aanbod.

Plaats op:
Datum: 4 februari 2010
Gerelateerde artikelen  
07-03-2010 Nieuws Regio Arnhem Nijmegen op de kaart bij meeting planners
17-02-2009 Nieuws Arnhem-Nijmegen organiseert Cool Region Tour
08-03-2009 Nieuws Arnhem Nijmegen Cool Region Tour groot succes!
11-01-2012 Nieuws Nieuwe website voor Convention Bureau regio Arnhem Nijmegen
16-12-2011 Nieuws Wens voor meer energiegerelateerde congressen in Arnhem
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,55 seconden.