Nieuws  

Na een uitvoerige inspectie ontvangt congresaccommodatie Fort Voordorp te Groenekan 4 vergaderhamers. Fort Voordorp is een bijzondere, historische locatie in het midden van het land en midden in de natuur. Door de centrale ligging is het gemakkelijk te bereiken met de auto. Maar ook met het openbaar vervoer omdat Fort Voordorp een eigen shuttle service biedt naar/van het dichtstbijzijnde station. De service en de persoonlijke aandacht zijn opvallend alsmede de mogelijkheden die het Fort bieden. De accommodatie is naar ieders wens indeelbaar voor congressen, feesten en seminars. Met voldoende parkeergelegenheid, professionele inrichting en een schitterende ligging een zeer goede aanvulling op congresaccommodaties in ons land.

Tevens is een inspectie uitgevoerd bij Kaap Doorn te Doorn. Dit conferentiecentrum is als een 4-hamervergaderaccommodatie geclassificeerd. Kaap Doorn is een conferentieoord met een zakelijke en professionele uitstraling in een natuurlijke en rustige omgeving, gericht op de zakelijke markt. Met 24 vergaderzalen en 70 hotelkamers hebben zij voor iedere groep de juiste ruimte beschikbaar. Er is de staf veel gelegen aan de privacy van de gasten waarbij tevens zorg wordt besteed aan persoonlijke wensen van iedere opdrachtgever. Een flexibele instelling van het personeel en directie staan borg voor kwalitatief vergaderen.

De congres- en vergaderclassificatie is een systeem waarbij door middel van een aantal vergaderhamers, variërend van 1 tot en met 5, de kwaliteit en capaciteit van een congresbedrijf worden aangegeven. Het register telt momenteel meer dan 125 accommodaties en 15 erkende congresorganisatiebureaus.

Voor meer informatie kunt u onze website bezoeken: www.vergaderhamer.nl

Plaats op:
Datum: 20 januari 2010
Gerelateerde artikelen  
16-10-2009 Nieuws Congress Company en Spitz nu erkende congresorganisatiebureaus
26-05-2010 Nieuws De Foreesten en Bergse Bossen ontvangen vergaderhamer classificatie
26-04-2010 Nieuws Vergaderclassificatie deelt weer 9 hamers uit
16-12-2009 Nieuws Vergaderhamers voor Landgoed Beukenrode en Landgoed De Rosep
31-01-2008 Nieuws Zes nieuwe accommodaties geclassificeerd!
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,69 seconden.