Nieuws  
 

De vernieuwende beurzen MICEContact, EvenementContact en EntertainmentContact vinden op 2 en 3 februari 2010 plaats in De Rijtuigenloods in Amersfoort. De organisatoren van de beurs melden enkele belangrijke nieuwe ontwikkelingen:

EntertainmentContact een dag eerder
De beurs EntertainmentContact is samengevoegd met de beurs EvenementContact op woensdag 3 februari. Nóg een reden dus om naar Amersfoort te komen. De reden voor de samenvoeging heeft te maken met een lastige vulling van de beurs EntertainmentContact. Door de samenvoeging krijgt het entertainment een betere kans om zich te presenteren én wordt de beurs EvenementContact extra gevuld en éxtra gezellig. Hiermee vervalt de aparte beursdag EntertainmentContact op 4 februari en krijgen bezoekers op 3 februari 2-in-1 met zowel EvenementContact als EntertainmentContact.

Gratis mini-congressen
Voorafgaand aan de beurs organiseert VakbeursContact op beide dagen een minicongres. Vanaf 09.30 uur staat de koffie en thee klaar in de Rijtuigenloods. Van 10.00 uur tot 11.00 uur vindt de meeting plaats, waarna alle gasten de beurs kunnen bezoeken.
Thema dinsdag 2 februari 2010:
-  Duurzaamheid en MVO in de MICEBranche

Thema woensdag 3 februari 2010:
-  Creatief ondernemen in de Evenementenbranche

Als bezoeker van de beurs bent u welkom om eerst het congres te bezoeken. Meldt u alvast aan door een mailtje te sturen naar info@vakbeurscontact.nl.
Maximaal twee personen per bedrijf en vol=vol.

Borrel voor de branche tijdens EvenementContact
Met het wegvallen van evenementenblad FZ is ook een einde gekomen aan de bekende FZ brancheborrel. Om het gat op te vullen organiseert VakbeursContact op 3 februari vanaf 17.30 uur een netwerkborrel na afloop van de beurzen EvenementContact en EntertainmentContact. Tijdens de borrel is ook nog eens de uitreiking van de bedriifsfilm award.

Parkeertarief naar 'milieubelasting'
VakbeursContact is hard op weg om de groenste beurs van Nederland te worden!
Zo zijn er allerlei uitstootbeperkende maatregelen zijn genomen: van een geheel digitale administratie en minimaal drukwerk, gebruik van natuurlijk daglicht en LED-verlichting tot volledig biologische catering en een Green Key locatie die ook alles in het werk stelt om uitstoot te minimaliseren. Tot slot wordt alle resterende CO2 uitstoot gecompenseerd via One2Green.

Meest opvallende en ludieke maatregel is toch wel die waarmee de beursorganisatoren het gebruik van openbaar vervoer stimuleren. De Rijtuigenloods is uitstekend bereikbaar met de trein en dat promoot men dan ook volop. Bezoekers die met de auto komen worden op ludieke wijze gestraft. Zo wordt de hoogte van uw perkeergeld bepaald aan de hand van de mate van vervuiling van uw auto!

 

Plaats op:
Datum: 18 januari 2010
Gerelateerde artikelen  
27-01-2010 Nieuws MICEContact komt op stoom
06-01-2010 Nieuws VakbeursContact gaat voor groenste vakbeurs van Nederland
01-09-2009 Nieuws Beurs EvenementContact naar drie dagen!
24-01-2011 Nieuws Winnaars gratis stand EvenementContact bekend
13-12-2010 Nieuws Bezoekersregistratie EvenementContact geopend
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,69 seconden.