Nieuws  
 

Inspirit Media heeft de site www.cevents.nl gelanceerd, een website die een zo compleet mogelijk overzicht geeft van evenementen die voor christenen worden georganiseerd. De site biedt een onderverdeling in categorieën, doelgroepen en tijdvakken; hierdoor kan eenvoudig gezocht worden in het brede aanbod van christelijke activiteiten.
 
"Er worden in christelijk Nederland veel activiteiten georganiseerd. Conferenties, trainingen, lezingen, en ook concerten en beurzen. Door het grote aanbod is door alle bomen het bos bijna niet meer te zien. Het is dan juist de informatietechnologie die het mogelijk maakt om informatie te ordenen en op een laagdrempelige manier toegankelijk te maken", zegt uitgeefdirecteur Leendert de Jong van Inspirit Media. "In de planning stond het uitgeven van een bijlage met evenementen bij de tijdschriften. Tegelijk zagen we dat er nog niet echt een volwaardige site bestaat die een zo compleet mogelijk overzicht van christelijke evenementen biedt. Voordeel van een site is bovendien dat je die, anders dan een papieren uitgave, voortdurend up to date kunt houden. Graag verlenen we hiermee een dienst aan al die christenen die zich door deze evenementen willen laten opbouwen."
 
Naast het overzicht zijn er bij tientallen evenementen ook artikelen gevoegd met een beschrijving van het evenement. Ook kunnen bezoekers een reactie en een waardering bij het evenement plaatsen, waarmee anderen een indruk krijgen van het betreffende evenement. Organisaties die een evenement op de website missen of een evenement plannen, kunnen hun gegevens bij de redactie kwijt via www.cevents.nl . Ook zijn er mogelijkheden om op de site te adverteren.

Plaats op:
Datum: 2 januari 2010
Gerelateerde artikelen  
07-04-2009 Nieuws IAPCO lanceert vernieuwde website
18-12-2009 Nieuws Mobiele marketing tools voor evenementen
20-03-2007 Nieuws Livingston en Mercurius brengen RFID techniek bij congressen en beurzen
10-11-2017 Nieuws Congress by design lanceert nieuwe website
27-05-2007 Nieuws Nieuwe handige site met vergelijking reissites
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,57 seconden.