Nieuws  
 

Op 26 en 27 mei 2010 vindt de eerste editie van Business Games plaats in de Rijtuigenloods te Amersfoort. 70 leveranciers van verschillende professionele toepassingen van spel ontmoeten 1.500 klanten en prospects uit de vakgebieden HRM, onderwijs en marketing. Door een mix van inhoudelijke en commerciële componenten biedt het evenement zowel de mogelijkheid om kennis op te doen als in contact te komen met meerdere aanbieders. Toegang tot het evenement is gratis op uitnodiging.

Het doel van het evenement is tweeledig. Enerzijds waarde creëren voor spelleveranciers. Deze waarde bestaat uit het vergroten van naamsbekendheid of het opdoen van nieuwe contacten. Ook het in korte tijd ontmoeten van klanten en bestaande relaties maakt het evenement tot een efficiënte en zinvolle investering. Anderzijds worden HRM-ers, onderwijskundigen en marketeers geholpen de weg te vinden in de wereld van spel. Voor hen is Business Games een markplaats om kennis te vergaren, ideeën op te doen en de toepassing van spel ten behoeve van hun organisatie op waarde te kunnen schatten.

Leveranciers doen mee volgens het principe van Plug & Play."Business Games garandeert deelnemers volledige focus op het realiseren van sales- en marketing doelstellingen. Hierbij helpen wij hen door onder meer een Gameshop Event Marketing Master en een standbemanningstraining aan te bieden", zegt Erik Heemskerk, project manager van Business Games. "De focus en ondersteuning op marketing en sales is een belangrijke aanvulling op bestaande full service concepten die alleen de operationele beslommeringen uit handen nemen".

HRM-, onderwijs- en marketing professionals krijgen naast de expositie een combinatie van een onafhankelijk en een commercieel programma aangeboden. Beide dagen worden plenair geopend en afgesloten met bijdragen van verschillende inspirators/opiniemakers, onder wie Marcel de Leeuwe van Leerbeleving.nl. Daarna kunnen bezoekers presentaties van leveranciers volgen in respectievelijk het HRM-, Onderwijs- en Marketing Theater en/of leveranciers 1-op-1 ontmoeten.

Voor de meest actuele informatie over Business Games kunt u terecht op www.nlbusinessgames.nl .

Plaats op:
Datum: 20 december 2009
Gerelateerde artikelen  
02-06-2009 Nieuws Heliview Conferences biedt garantie op leads
08-12-2017 Nieuws Primeur: MeetConnect van HSMAI naar Nederland
28-04-2011 Nieuws Nederland middelpunt voor de internationale games-industrie tijdens Festival …
02-01-2012 Nieuws Betere telepresence mogelijkheden door krachtenbundeling British Telecom en …
17-11-2007 Nieuws Serious gaming - ook iets voor uw bijeenkomst?
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,57 seconden.