Nieuws  
 

Tijdens de Buitengewone Algemene Ledenvergadering van het CLC - Centrum voor Live Communication op 9 december jl. in het RAI Elicium in Amsterdam zijn de leden van CLC unaniem akkoord gegaan met het voorstel om per 1 januari 2010 te fuseren met VECTA. Dit was voor voorzitter Riemer Rijpkema de reden om te spreken van een buitengewone vergadering in twee betekenissen van het woord: buitengewoon omdat het niet de reguliere jaarvergadering betrof, maar vooral buitengewoon vanwege de positieve stemming die de vergadering uitstraalde en het vertrouwen dat werd uitgesproken.

Tijdens de vorige Buitengewone Algemene Ledenvergadering, op 28 september jl. in Madurodam, hadden de CLC-leden het bestuur reeds gemachtigd om de fusieplannen nader uit te werken en tevens een aantal vragen voorgelegd. Na beantwoording van deze vragen, die onder andere gingen over de borging van de CAO Tentoonstellingsbedrijven, de naam van de fusievereniging, de deelname aan het VECTA Garantiefonds door CLC-leden en de contributiestructuur werden de door de notaris opgestelde fusiedocumenten ter stemming voorgelegd. Het fusieplan en alle daarbij behorende documenten werden unaniem door de Ledenvergadering aangenomen.

 

De VECTA-leden zijn al in een eerder stadium unaniem akkoord gegaan. Op 30 november jl. tijdens de Algemene Ledenvergadering van VECTA sprak voorzitter Chiel van Praag over een historische gebeurtenis in het 53-jarige bestaan van VECTA.

Dit alles betekent dat de nieuwe vereniging CLC-VECTA per 1 januari 2010 een feit is.

Voorafgaand aan de Nieuwjaarsbijeenkomst op 21 januari 2010 in Hotels van Oranje in Noordwijk zal de eerste officiële Ledenvergadering van CLC-VECTA plaatsvinden.

Plaats op:
Datum: 16 december 2009
Gerelateerde artikelen  
24-01-2010 Nieuws Inspirerende ALV en Nieuwjaarsbijeenkomst CLC-VECTA
30-06-2015 Nieuws CLC-VECTA komt met speciaal lidmaatschap voor young professionals
18-01-2016 Nieuws Arjen Lemstra nieuwe voorzitter CLC-VECTA
08-09-2010 Nieuws CLC VECTA presenteert nieuwe look en website
01-09-2010 Nieuws Drie nieuwe partners voor CLC-VECTA
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,59 seconden.