Nieuws  
 

Vorige week trad Slot Zeist in de bosrijke provincie Utrecht toe tot het exclusieve gezelschap van de  Historic Conference Centres of Europe en werd daarmee het derde Nederlandse lid van de 26 bedrijven tellende organisatie. Naast Slot Zeist zijn in Nederland de Beurs van Berlage in Amsterdam en de Pieterskerk in Leiden aangesloten. 
De historie van Slot Zeist begon in 1677 toen Willem Adriaan, Graaf van Nassau-Odijck en kleinzoon van Prins Maurits, het slot bouwde aan het einde van een fraaie oprijlaan.
Bezoekers die het gebouw betreden zijn onder de indruk van de rijke Barokke stijl en koninklijke ontwerp. De 22 zalen hebben een maximum capaciteit van 600 personen (150 maximaal in één ruimte), met daarnaast 150m2 expositieruimte. Alle ruimten worden in hun originele staat gehouden en zijn qua inrichting vergelijkbaar met de interieurs van de Konklijke paleizen in Nederland.
 
De harmonie tussen de historische charme van het gebouw en de moderne verwachtingen en behoeften maken Slot Zeist tot een ideale locatie om exclusieve en bijzondere partijen, efficiente vergaderingen en andere zakelijke bijeenkomsten te organiseren. Tussen de zakelijke momenten kan men genieten van de wisselende kunstexposities of een wandeling in de fraaie Engelse tuinen maken.
Walter Straub, President of the Historic Conference Centres of Europe geeft aan dat met de komst van Slot Zeist HCCE weer een unieke locatie met koninklijke uitstraling toevoegt aan het portfolio van meeting bedrijven. Voor het slot is aansluiting bij HCCE een goede mogelijkheid om zicht onder de paraplu van HCCE internationaal op de kaart te zetten. De locatie verdient het om op het lijstje van veeleisende meeting planners voor te komen, omdat het management zich focust op hoge kwaliteit van dienstverlening.

Plaats op:
Datum: 20 juni 2007
Bron: Historic Conference Centres of Europe
Gerelateerde artikelen  
11-05-2011 Nieuws Succesvolle jaarconferentie Historic Conference Centres op Slot Zeist
10-06-2007 Nieuws Slot Zeist wordt lid van de Historic Conference Centres of Europe (HCCE)
30-01-2008 Nieuws Butler Academy neemt intrek in statig Slot Zeist
13-12-2008 Nieuws Pieterskerk wint internationale marketing award HCCE
08-10-2008 Nieuws Pieterskerk Leiden trakteert congres- en event planners op Diamond Cocktail
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,66 seconden.