Nieuws  

De inspecteurs van de nationale congres- en vergaderclassificatie hebben twee accommodaties onlangs vergaderhamers toegekend.

Landgoed Beukenrode krijgt 3-vergaderhamers in de classificatie. Het Landgoed Beukenrode ligt aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug, in een bosrijke omgeving Het 26 hectare landgoed biedt ruimte voor zakelijke conferenties. Door de kleinschaligheid, de inspirerende omgeving en het enthousiasme van het personeel leveren zij goed maatwerk. 

 


 
Een ander Landgoed - De Rosep in Oisterwijck - kan zich tegenwoordig '4-vergaderhameraccommodatie' noemen. Het landgoed ligt in een natuurrijke omgeving en biedt een grote verscheidenheid aan vergaderzalen met eigen voorzieningen zodat u ongestoord kunt vergaderen.

 

 

 

De congres- en vergaderclassificatie is een systeem waarbij door middel van een aantal vergaderhamers, variërend van 1 tot en met 5, de kwaliteit en capaciteit van een congresbedrijf worden aangegeven. Het register telt momenteel meer dan 125 accommodaties en 15 erkende congresorganisatiebureaus.

Voor de congres- en vergaderclassificatie komen accommodatieverschaffers (congres- en vergaderaccommodaties) in aanmerking. Zij kunnen classificatie aanvragen en aan de hand van een aantal criteria wordt beoordeelt of zij als vergader- of als congresaccommodatie en met hoeveel vergaderhamers worden geclassificeerd. Bij classificatie wordt het bedrijf ingeschreven in een register en mag het zich afficheren als geclassificeerd congresbedrijf. De classificatie is voor onbepaalde tijd geldig. Eenmaal per drie jaar wordt getoetst of het geclassificeerde bedrijf nog aan de gestelde normen voldoet. Op deze wijze blijft de kwaliteit gewaarborgd.

Voor meer informatie kunt u onze website bezoeken: www.vergaderhamer.nl

Plaats op:
Datum: 16 december 2009
Gerelateerde artikelen  
31-01-2008 Nieuws Zes nieuwe accommodaties geclassificeerd!
20-11-2007 Nieuws Tien nieuwe vergaderaccommodaties geclassificeerd
26-05-2010 Nieuws De Foreesten en Bergse Bossen ontvangen vergaderhamer classificatie
16-10-2009 Nieuws Congress Company en Spitz nu erkende congresorganisatiebureaus
06-06-2009 Nieuws NH Leeuwenhorst behaalt maximale 5 hamers in congres- en vergaderclassificatie …
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,57 seconden.