Nieuws  
 

Bedrijven uit de event-, marketing- en communicatiebranche zijn daadkrachtiger dan ooit. Niet alleen is de branche duidelijk in wat zij wil, de tendens is ook dat voorbereidingen eerder worden gestart zodat men zich optimaal kan focussen op wat komen gaat. Dat constateert Eventex, de organisator van het jaarlijkse Nederlandse vakevenement voor de event industrie: event.

Marc Liethof, directeur van Eventex geeft aan dat "Bedrijven veel bewuster nadenken over de keuzes die ze maken, zo ook over deelname aan de beurs event. Dit resulteert in minder twijfelaars, het is ja of nee, de beslissing wordt niet eindeloos vooruitgeschoven. Veel bedrijven vinden dat ze wat moeten doen en zien event 10 als ideaal platform om zich te profileren. Dit past ook perfect bij het thema van event dit jaar; Lean & Mean. Een actieve manier van ondernemen waarbij geen kans onbenut blijft."

Inmiddels heeft een groot aantal partijen hun deelname voor 2010 al weer bevestigd. Het aanbod aan exposanten zal weer destinaties, accommodaties, attracties, organisatoren van (sportieve-)events en een breed spectrum aan toeleveranciers te zien geven.

Themapleinen Nice To Meet en Events in Progress
Net als tijdens de vorige edities zal er weer een speciale ontmoetingsplaats voor professionals uit de congres- en vergaderbranche zijn in de vorm van het Nice To Meet themaplein. Hier kunnen boekers zich laten informeren over locaties, faciliteiten en techniek voor hun vergadering, congres of seminar. In de speakerscorner op het themaplein wordt een praktisch sessieprogramma verzorgd door experts uit de branche.
Op het tweede themaplein - Events in Progress - presenteren de meest toonaangevende eventbureaus van Nederland zich. Hier vindt u de antwoorden op uw zoektocht naar een onderscheidend bureau met effectieve concepten voor de organisatie van uw event.

event 10 is de vakbeurs voor de totale event-, marketing- en communicatiebranche en vindt plaats op woensdag 31 maart en donderdag 1 april 2010 in Jaarbeurs Utrecht.
Kijk voor meer informatie op www.event.nl  .

Plaats op:
Datum: 15 december 2009
Gerelateerde artikelen  
02-02-2012 Nieuws Nu registreren voor gratis toegang event12
16-01-2011 Nieuws Bezoekersregistratie event 11 online!
23-09-2008 Nieuws Evenement gaat vanaf 2009 verder als Event
24-01-2010 Nieuws Marc Liethof over themaplein Nice to Meet op event10
05-03-2009 Nieuws Boordevol workshop programma Nice to Meet tijdens event09
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,6 seconden.