Nieuws  
 

BCD Travel, Nederlands marktleider op het gebied van zakelijk vervoer en de Defensie Verkeers- en Vervoersorganisatie, van het ministerie van Defensie gaan samenwerken. Na een zorgvuldige selectieprocedure heeft Defensie BCD Travel uitgekozen als haar partner voor haar reisbureaudiensten.

Volgens Diederik Banken, commercieel directeur van BCD Travel, onderstreept het meerjarige contract de internationale kracht van BCD Travel: "Deze opdracht is het resultaat van een zorgvuldige tenderprocedure en bevestigt onze rol als wereldwijde leverancier aan internationale ondernemingen."

Belangrijke criteria waarop de keuze van Defensie gebaseerd is, zijn onder meer het vermogen van BCD Travel om de proceskosten beheersbaar te houden en om een wereldwijd, naadloos op de wensen van de klant afgestemd dienstverleningspakket te leveren. Peter Bregman, Hoofd Sales bij BCD Travel en verantwoordelijk voor het tendertraject, zegt: "We zien ernaar uit om topkwaliteit en -service te bieden aan Defensie."

Het ministerie van Defensie is een veelzijdige organisatie waar ruim 50.000 militairen en 20.000 burgermedewerkers werkzaam zijn. De organisatie kent veel verschillende functies op zeer uiteenlopende vakgebieden. Namens Defensie is de Defensie Verkeers- en Vervoersorganisatie de contractpartner van BCD. De Defensie Verkeers- en Vervoersorganisatie levert op het gebied van verkeer- vervoer en post wereldwijd effectief en efficiënt logistieke diensten voor Defensie. BCD Travel zal per 1 december aanstaande de dienstreizen voor Defensie gaan verzorgen.

Plaats op:
Datum: 21 november 2009
Gerelateerde artikelen  
15-11-2016 Nieuws Defensie organiseert groot internationaal congres in World Forum
15-11-2016 In the spotlight Defensie organiseert groot inernationaal congres in World Forum
04-10-2012 Nieuws Verstevigde focus op Groups & Meetings bij BCD Travel
05-11-2012 Nieuws Overheid kiest VCK Travel als vaste Travel Management Company
13-12-2009 Nieuws BCD biedt ook online boeking videoconference
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,65 seconden.