Nieuws  
 

Klinkhamer Conference Management (KCM) is buitengewoon betrokken bij de samenleving. Daarom heeft het een overeenkomst gesloten met Extraordinary Ones, en geeft zo gehoor aan diens oproep ‘Be Extraordinairy'. Extraordinary Ones is een non-profit organisatie die zich tot doel stelt om kinderen wereldwijd - van de Derde Wereld tot juist dicht bij huis - op scholen van maaltijden te voorzien; zo worden geest én maag gevoed. Dat buitengewoon zijn, is voor KCM eigenlijk heel vanzelfsprekend.

Veel kleintjes maken één grote
KCM organiseert menig congres en daar worden ettelijke maaltijden geserveerd. Van iedere maaltijd wordt er € 0,20 gedoneerd. Die kleine bijdrage per maaltijd maakt een groot verschil aan de andere kant van het spectrum. Vele kleintjes maken zogezegd één grote. Aan het einde van de rit betekent dit simpelweg dat de maag van een hongerig kind gevoed wordt. De hulp van Extraordinary Ones richt zich op kinderen wereldwijd, van kinderen uit de Derde Wereld tot kinderen die via de lokale Voedselbank van maaltijden profiteren. Wie in zee gaat met Klinkhamer Conference Management steunt zonder inspanning in het voorbijgaan tevens Extraordinary Ones en zo kinderen wereldwijd.

Leon Aarts - Social innovator en oprichter van Extraordinary Ones - zegt over de samenwerking: ''De steun van KCM aan Extraordinary Ones brengt een heel nieuwe dimensie. Het laat zien dat we niet alleen kinderen kunnen steunen in restaurants, eetcafés of hotels maar ook tijdens congressen en zakelijke bijeenkomsten. Het laat tevens zien dat maatschappelijk verantwoord ondernemen heel eenvoudig en fun kan zijn. Small Change, Big Difference.''

Voor meer informatie zie de websites www.klinkhamer-cm.com en www.extraordinaryones.com

Plaats op:
Datum: 23 november 2009
Gerelateerde artikelen  
08-11-2007 Nieuws Dorint zet een rode neus op voor zieke kinderen
11-12-2012 Nieuws Maastricht aan de Vergadertafel voor een goed doel
03-12-2009 Nieuws Kindervredesprijs voor 16-jarige Congolese Baruani
24-05-2010 Nieuws Starwood Nederland organiseert ‘Canal Challenge Amsterdam' voor Unicef
11-08-2010 Nieuws Stoel in ligstand grootste irritatie tijdens vliegen
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,71 seconden.