Nieuws  
 

Leisure-concern Libéma bundelt vanaf heden de salesactiviteiten voor een achttal beurslocaties. Het vernieuwde bedrijfsonderdeel Libéma Beurzen & Evenementen is verantwoordelijk voor de verhuur van onder meer Brabanthallen 's-Hertogenbosch, Groenoordhallen Leiden en IJsselhallen Zwolle.
Door het centraliseren van alle salesactiviteiten wordt landelijke dekking op regionaal niveau geboden. Libéma Beurzen & Evenementen richt zich op de organisatoren van beurzen, evenementen en concerten.
Vanaf 18 juni '07 presenteert het vernieuwde salesteam van Libéma Beurzen & Evenementen zich aan relaties tijdens tennistoernooi Ordina Open in Autotron Rosmalen. Libéma bundelt de salesactiviteiten voor acht accommodaties vanaf één locatie. Marketing & Salesmanager Yvette Molin: "Door de verhuur van de beurslocaties te centraliseren, maken wij het organisatoren makkelijk om één of meer beurstitels of evenementen op verschillende locaties te realiseren. Als enige accommodatieverschaffer in Nederland biedt Libéma Beurzen & Evenementen landelijke dekking. Via één telefoonnummer komt men in contact met een vaste accountmanager die hen de weg wijst binnen verschillende accommodaties". Libéma Beurzen & Evenementen omvat naast de op-twee-na grootste beurslocatie van Nederland, Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch, ook Autrotron Rosmalen, Expo Haarlemmermeer, Groenoordhallen Leiden, Omnisportcentrum Apeldoorn, TT-Hall Assen, IJsselhallen Zwolle en Zeelandhallen Goes. "Al deze locaties hebben hun eigen uitstraling maar wat zij gemeen hebben zijn de goede bereikbaarheid, de praktische samenwerking met toeleveranciers en moderne faciliteiten."

Centraal telefoonnummer
De centrale salesafdeling van Libéma Beurzen & Evenementen bestaat naast Molin ook uit accountmanagers Bèr van Rooij, Tim Rijper, Wim Koemans en Willem Uitentuis. "Wij presenteren ons als verlengstuk van bedrijven. Ook na de verhuur van locatie denken wij vrijblijvend mee om een beurs, evenement of concert tot een ongekend succes te maken." Het team is bereikbaar via 0900-0401132 (lokaal tarief) alsook via http://www.libema.nl/beurzenenevenementen. Libéma is tevens exploitant van attractieparken als Safaripark Beekse Bergen en verschillende vakantieparken.
datum: maandag 18 juni 2007   

Bron: Tourpress

Plaats op:
Datum: 18 juni 2007
Gerelateerde artikelen  
25-09-2007 Nieuws Libéma beurzen & evenementen lanceert buitenkans
25-10-2009 Nieuws Libéma wijzigt verantwoordelijkheden management en benoemt nieuwe locatiemanagers …
21-05-2008 Nieuws Libéma Beurzen & Evenementen lanceert nieuwe huisstijl
10-06-2009 Nieuws Nieuwe organisatiestructuur voor Libéma Beurzen & Evenementen
28-04-2009 Nieuws VNU Exhibitions Europe en Libéma gaan samenwerken
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 2,08 seconden.