Nieuws  
 

Op 12 en 13 november vond in de Jaarbeurs Utrecht het jaarlijks Management Support Event plaats. Meer dan 5300 secretaressen en managementondersteuners bezochten de beurs die dit jaar geheel in het teken stond van "Secretary VIP".

Acco.nl  -intermediair voor de congres-, vergader- en evenementenbranche - is al jaren de motor achter het Acco.plein, waar bezoekers aan de beurs vertegenwoordigers van  de meest uiteenlopende accommoties kunnen ontmoeten om inspiratie voor hun komende events op te doen. Alle standhouders (meer dan 30 stands) lieten zich dit jaar niet onbetuigd en hebben met veel enthousiasme benadrukt dat de secretaresse een "Very Important Person" is.

Zo werden er schitterende prijzen verloot, trokken charmante heren in smoking de aandacht en konden standbezoekers zich feestelijk laten fotograferen in de 'Big Limo'.

Onder de standhouders werd ook een prijs uitgereikt aan de stand die de beste invulling gaf aan het thema Secretary VIP. Overtuigd kwam Hotel en Conferentiecentrum De ReeHorst naar voren. Zij haalden alle bezoekers als VIP binnen door een ware Casanova. In de stand werd duidelijk welke koers de ReeHorst vaart; een warme, persoonlijke sfeer met aandacht voor elke bezoeker. Onder het genot van een glas Prosecco en een bijzondere smaakervaring konden zij kennis maken met de mogelijkheden die de Reehorst biedt.

Corine Stamrood, manager Marketing & Sales bij de Reehorst, nam de prijs in ontvangst: "Ik ben er trots op dat we verkozen zijn tot mooiste stand van deze hele beurs. De bezoekers gaven aan dat het een hele warme en persoonlijke sfeer uitstraalde en dat is precies waar de ReeHorst voor staat: een beleving voor elke gast met aandacht en maatwerk voor elke gelegenheid"

Het Management Support Event 2010 vindt plaats op 4 en 5 november 2010.

Plaats op:
Datum: 20 november 2009
Gerelateerde artikelen  
27-08-2008 Nieuws Management Support Event 2008 op 6 en 7 november met thema Innovatie
24-01-2010 Nieuws Exposant aan het woord: Waarom Nice to Meet?
01-12-2009 Nieuws EIBTM 2009: Holland in het nieuw
21-05-2009 Nieuws Beurs EvenementContact gaat ook naar BelgiŽ
07-08-2009 Nieuws Vergaderingen... regel je zo! - gratis e-book
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
ÔŅĹ 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,65 seconden.