Nieuws  
 

Op donderdag 14 juni 2007 heeft een groep van 70 leraren van de NHTV uit Breda in het Restaurant van de Toekomst tijdens hun jaarlijkse personeelsuitje experimenteel gegeten. Het Restaurant van de Toekomst van de Wageningen Universiteit is enerzijds een restaurant, dat experimenteert met nieuwe gerechten, bereidingsmethoden en uitgiftesystemen en anderzijds een plek waar het eet- en drinkgedrag van consumenten nauwlettend wordt geobserveerd.
Dit uitje was een initiatief van Jaap Venendaal, directeur van Hotel en Congrescentrum WICC, dat hij samen met Rene Koster van Het Restaurant van de Toekomst (Wageningen UR) en Nico Heukels van Sodexho uitvoerde.
Venendaal zag in deze activiteit een goede kans om de leraren kennis te laten maken met de stad Wageningen én met een aantal experimentele gerechten en technieken. De keukenbrigade van het WICC had speciaal voor de quiz een aantal niet alledaagse gerechten bereid.
Tijdens de quiz moesten de volgende gerechten geraden worden, nadat ze uiteraard eerst geproefd werden: quiche lorraine met wormen en larven, stierentestikels in tomatensaus en blauw brood. De meningen over de gerechten waren verdeeld, maar het was een leuke, gezellige en leerzame dag!
Meer weten over het Restaurant van de Toekomst, klik hier
Meer weten over Hotel en Congrescentrum WICC, klik hier

Plaats op:
Datum: 15 juni 2007
Bron: Hotel en Congrescentrum WICC
Gerelateerde artikelen  
11-12-2007 Nieuws Wageningen UR verkoopt Hotel en Congrescentrum WICC
23-01-2008 Nieuws WICC Directeur Jaap Venendaal wint Wageningse Ondernemersprijs
21-07-2009 Nieuws Vakantie: Minder gezond eten en hagelslag mee
05-08-2008 Nieuws Nieuws van accommodaties -13
31-10-2018 Nieuws Nieuwsflitsen november 2018
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,65 seconden.