Nieuws  

‘Kom verder in Utrecht op jouw manier' is de slogan van het nieuwe en unieke marketingcommunicatieconcept van Utrecht Meetings & Events (UME). UME is onderdeel van Utrecht Toerisme & Recreatie (UTR) en heeft als doel (inter)nationale zakelijke bezoekers voor één of meerdaagse bijeenkomsten naar de provincie Utrecht te trekken.
De website UtrechtYourWay Meetings & Events vormt het hart van het nieuwe marketingcommunicatieconcept van UME en biedt een overzicht van alle zakelijke locaties in de provincie Utrecht.

Utrecht Your Way 

In de nieuwe marktbenadering van UME wordt niet meer gesegmenteerd op regio, maar op de ambiance die een boeker voor zijn meeting of event zoekt. De vraag ‘welke sfeer past bij jouw meeting of event?' staat dan ook centraal in de marktbenadering van UME. Omgekeerd denken is van belang: niet het product is leidend, maar de boeker. Om de zakelijke bezoeker naar de provincie Utrecht te trekken heeft UME besloten locaties te koppelen aan de van moment tot moment wisselende wensen en behoeften van de boeker. Om deze aanpak te realiseren is gekozen voor een marketingcommunicatieconcept dat bestaat uit zeven sferen, te weten hip & trendy, no-nonsense, exclusief, apart, natuurlijk, comfortabel en informeel.

Door verschillende zoekmogelijkheden op de website www.UtrechtYourWay.nl is de site bruikbaar voor iedereen. Er kan gezocht worden op zachte criteria, de sferen, maar ook op harde criteria met behulp van de venue finder. Ook bevat de website een ‘telefoonboek' van organisatiebureaus (evenementenbureaus en congresbureaus) en ondersteunende diensten (catering, vervoer, personeel en audiovisueel). Op de website staan uitgebreide gegevens van zakelijke locaties in de provincie Utrecht op een rij en dat maakt het zoeken naar een geschikte locatie nog eenvoudiger.

De nieuwe website UtrechtYourWay.nl van UME is inmiddels online en vanaf nu heeft iedereen de mogelijkheid om op zijn manier verder te komen in Utrecht!

Plaats op:
Datum: 1 november 2009
Gerelateerde artikelen  
17-11-2009 Nieuws Welke sfeer past bij jouw meeting of event? Kom verder in Utrecht op jouw manier. …
12-07-2013 Nieuws Werving van wetenschappelijke congressen succesvol dankzij stimuleringfonds
16-11-2007 Nieuws Platform Zakelijk Toerisme Utrecht uit de startblokken
06-09-2016 Nieuws Toerisme Utrecht organiseert 'groene' locatietour in de regio Utrecht
03-11-2016 Nieuws Provincie Utrecht zet in op internationale (zakelijke) bezoeker
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,61 seconden.