Nieuws  
 

De Spaanse Rijschool uit Wenen! Het oudste hippisch instituut en meest exclusieve dressuurevenement ter wereld. De befaamde Lipizzaners verlaten slechts eenmaal per jaar hun thuisbasis, de Hofreitschule in Wenen, en onze organisatie is er daarom bijzonder trots op dit unieke evenement voor de 5e maal te mogen presenteren. Samen met onze presenting partner LSI Project Investments, hebben wij opnieuw kunnen bewerkstelligen dat wij, exclusief in Nederland, een aantal gastoptredens van de beroemde witte hengsten mogen verzorgen. 
Tijdens slechts enkele dagen - van 30 november t/m 2 december 2007 - is De Spaanse Rijschool bij Ahoy in Rotterdam.
Dit unieke en zeer prestigieuze evenement leent zich bij uitstek leent voor relatiemarketing. Met een uitnodiging voor dit stijlvolle evenement toont u hoe belangrijk uw relaties voor u zijn. De Spaanse Rijschool is immers enig in z’n soort en dat zijn uw relaties voor u toch ook? De hospitality-arrangementen bieden de mogelijkheid uw gasten voor aanvang, in de pauze en na afloop van het optreden te ontvangen in een sfeervolle hospitality-lounge met gereserveerde tafels. Een bezoek aan één van de voorstellingen zal gegarandeerd nog lang in ieders herinnering blijven en daarmee u, als gastheer, dus ook!
Er is een tweetal hospitality-arrangementen samengesteld:
- Loge-arrangementen, klik hier voor meer informatie
- Speciale groepsarrangementen, klik hier voor meer informatie
Direct reserveren
U kunt direct al reserveren via ons aanvraagformulier. Na ontvangst van uw reservering zullen wij u hiervan per omgaande een bevestiging sturen. Klik hier om naar het formulier te gaan.
Ahoy Theater
Tijdens het afgelopen Kerstcircus introduceerde Ahoy Rotterdam een nieuw concept: het Ahoy Theater. In onze grootste evenementenhal wordt een intiem, sfeervol theater ingericht, dat plaats biedt aan ongeveer 5.000 personen. Ook voor de voorstellingen van de Spaanse Rijschool zal gebruik gemaakt worden van het Ahoy Theater. Door de unieke opbouw kunnen wij, speciaal voor onze zakelijke relaties, loges creëren op de beste plaatsen in het theater.
Meer informatie of de brochure opvragen? Neemt u dan contact op met Saskia Vernooij, tel. 010 293 32 04 of via e-mail: s.vernooij@ahoy.nl

Plaats op:
Datum: 15 juni 2007
Gerelateerde artikelen  
23-08-2008 Nieuws Nieuwe status ABN AMRO World Tennis Tournament uitgelezen voor relatiemarketing …
17-07-2018 Video Peter van der Veer, directeur Rotterdam Ahoy, over het nieuwe congrescentrum …
01-10-2018 Nieuws Grootste maintenance event van Europa kiest voor Rotterdam Ahoy Convention …
16-07-2013 Nieuws Ahoy Rotterdam sluit 5-jarig contract met North Sea Jazz
29-04-2013 Nieuws AHOY verlengt samenwerking met ACS Audiovisual Solutions
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,55 seconden.