Nieuws  

Onlangs zijn na een uitvoerige inspectie 2 congres-organisatiebureaus - Congress Company en SPITZ congres en event - officieel erkend als congresorganisatiebureau.

SPITZ congres en event heeft als belangrijk uitgangspunt bij het organiseren van een bijeenkomst "verrassend". SPITZ biedt originaliteit, of het nu gaat om een congres, een evenement of een seminar.
Congress Company is een full service Professional Congress Organizer (PCO) en biedt volledige ondersteuning bij de organisatie van congressen en symposia voor vakverenigingen van medisch specialisten en verzorgenden.

Doelstelling van de erkenningsregeling is de kwaliteit in de congresbranche te bevorderen en uit te dragen welke organisatiebureaus kwalitatief hoogwaardige congresdienstverlening leveren. In Nederland zijn op dit moment 15 congresorganisatiebureaus erkend.

Naast de congresorganisatiebureaus heeft Triavium 3 vergaderhamers in de congres- en vergaderclassificatie ontvangen.
Triavium wordt door inspecteur Ir. Ton Soons als volgt gekarakteriseerd: "het professionele management en de faciliteiten maken deze accommodatie geschikt voor een 3-hamercongresaccommodatie."  Vanwege de indrukwekkende uitstraling, de fraaie ruimten, de uitgebreide culinaire mogelijkheden, de ruime parkeergelegenheid en de uitstekende bereikbaarheid per auto en openbaar vervoer is Triavium Congressen & Feesten in meerdere opzichten een toplocatie!                                      

Over de congres- en vergaderclassificatie
De congres- en vergaderclassificatie is een systeem waarbij door middel van een aantal vergaderhamers, variërend van 1 tot en met 5, de kwaliteit en capaciteit van een congresbedrijf worden aangegeven. Het register telt momenteel meer dan 125 accommodaties en 15 erkende congresorganisatiebureaus.

Voor de congres- en vergaderclassificatie komen accommodatieverschaffers (congres- en vergaderaccommodaties) in aanmerking. Zij kunnen classificatie aanvragen en aan de hand van een aantal criteria wordt beoordeelt of zij als vergader- of als congresaccommodatie en met hoeveel vergaderhamers worden geclassificeerd. Bij classificatie wordt het bedrijf ingeschreven in een register en mag het zich afficheren als geclassificeerd congresbedrijf. De classificatie is voor onbepaalde tijd geldig. Eenmaal per drie jaar wordt getoetst of het geclassificeerde bedrijf nog aan de gestelde normen voldoet. Op deze wijze blijft de kwaliteit gewaarborgd.

Voor meer informatie kunt de website bezoeken: www.vergaderhamer.nl

Plaats op:
Datum: 16 oktober 2009
Gerelateerde artikelen  
31-01-2008 Nieuws Zes nieuwe accommodaties geclassificeerd!
16-12-2009 Nieuws Vergaderhamers voor Landgoed Beukenrode en Landgoed De Rosep
26-05-2010 Nieuws De Foreesten en Bergse Bossen ontvangen vergaderhamer classificatie
20-11-2007 Nieuws Tien nieuwe vergaderaccommodaties geclassificeerd
06-06-2009 Nieuws NH Leeuwenhorst behaalt maximale 5 hamers in congres- en vergaderclassificatie …
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,59 seconden.