Nieuws  
 

Het Elicium is absoluut een aanwinst voor de zakelijke evenementen markt in Nederland en zelfs Europa. Als preferred supplier van de RAI voor de audiovisuele faciliteiten zijn wij dan ook heel erg trots dat we voor alle zalen van dit innovatieve complex de vaste AV inrichting hebben mogen verzorgen.

Het Elicium is een multifunctioneel gebouw met een hoogwaardige uitstraling en de audiovisuele aankleding speelt daarin natuurlijk een belangrijke rol.
Het eisenpakket voor de AV in het Elicium was daarom ook veelomvattend. De apparatuur moest bijvoorbeeld makkelijk te bedienen en volledig geïntegreerd zijn met het interieur. Daarnaast was volautomatische schakelbaarheid noodzakelijk, zodat met hetzelfde gemak een Ipod of high-end multimedia apparatuur kan worden aangesloten.
En uiteraard waren duurzaamheid en milieuvriendelijkheid belangrijke issues.

De 20 vergaderzalen op de 3e, 4e en 5e verdieping zijn door ACS o.a. ingericht met in het plafond geïntegreerde videoprojectoren en geluidsapparatuur aanstuurbaar met behulp van intelligente bedieningspanelen.
De 4 congreszalen hebben elektrische projectieschermen van  4 m breed en 5,5 m lang, omdat de zalen maar liefst 7m hoog zijn.

Wij zijn trots op het resultaat en feliciteren Amsterdam RAI met het Elicum; hiermee kan Amsterdam RAI haar klanten nòg optimaler van dienst zijn.

Plaats op:
Datum: 9 oktober 2009
Gerelateerde artikelen  
16-07-2009 Nieuws RAI start merkcampagne Elicium met introductie Elise
24-09-2009 Nieuws Amsterdam RAI opent grootste congrescentrum van Europa
09-09-2009 Nieuws Prins van Oranje opent RAI Elicium op 29 september 2009
17-09-2009 Nieuws Kennismaking met 'Elise' van RAI Elicium
12-07-2008 Nieuws Bouw RAI Elicium bereikt hoogste punt
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,68 seconden.