Nieuws  
 

Op 18 maart 2010 zullen de deuren van EMIF extra wijd opengaan voor de Belgische event sector, omdat de beurs van Facts on Acts zal doorgaan op de beursvloer van EMIF.

Eerder dit jaar werd bekend dat Facts on Acts een ééndaagse evenementiële beurs zou opzetten in Hasselt. Deze beurs zou één week voor EMIF plaatsvinden, maar door een samenwerking tussen de organisatoren zal EMIF nu een paviljoen van Facts on Acts huisvesten. Dit paviljoen zal uitsluitend exposanten uit de evenementiële sector herbergen en zal op 18 maart open worden opgesteld voor bezoekers uit deze sector. Bezoekers blijven natuurlijk welkom op de beide dagen van EMIF om ook de exposanten uit de meeting industry te bezoeken.

Beide partijen zijn er van overtuigd dat de samensmelting van beide events op één locatie en de kruisbestuiving tussen beider events inzake promotie, een grote meerwaarde zal inhouden voor alle belanghebbenden. Het hoeft dan ook geen betoog dat het eenvoudiger is om meer bezoekers te lokken naar één event dan naar twee events die kort bij elkaar liggen qua datum. Dit is natuurlijk in het voordeel van zowel de Facts on Acts als voor de EMIF exposanten.

Tijdens de laatste editie van EMIF was de evenementiële sector al vertegenwoordigd en werden goede resultaten geboekt voor de exposanten uit deze sector. Het was dan ook een logisch aandachtspunt voor de organisatoren van EMIF. Samenwerking met Facts on Acts geeft hierbij een extra impuls. Exposanten, die geboekt hebben bij Facts on Acts zullen gevraagd worden om mee te gaan naar Brussel. Verwacht wordt dat zo'n 60 exposanten deze overstap zullen gaan maken.

EMIF 2010 vindt plaats op 17 en 18 maart 2010. Het Facts on Acts paviljoen zal open zijn voor publiek op 18 maart.
www.emif.com   en www.factsonactsevent.be

Plaats op:
Datum: 12 oktober 2009
Gerelateerde artikelen  
25-02-2011 Nieuws EMIF biedt boeiend congresprogramma
22-07-2007 Nieuws EasyFairs neemt Belgische meeting-beurs EMIF over
09-12-2008 Nieuws Registratie vernieuwde EMIF geopend
05-07-2011 Nieuws Nieuwe koers voor EMIF 2012
13-03-2009 Nieuws EMIF beurs brengt boeiend associatie programma
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,68 seconden.