Nieuws  
 

Naast evenementenbureau staat Effectivents al jaren bekend als trainingbureau voor de evenementen markt. Lenny Kaarsgaren, oa. schrijfster van het boek Zakelijke en Publieksevenementen, en Lianne Bergmans verzorgen met veel passie eenaantal cursussen voor organisatoren. Ook dit najaar staat weer een aantal interessante trainingen op het programma:


Personal Branding voor de Event Organizer
Een eendaagse training waarin je bewust wordt van je Personal Branding & Uitstraling op anderen. Een impuls voor persoonlijke presentatie en effectiviteit in uitstraling. Je wordt je bewust van je eerste indruk en imago. Aan de hand van persoonlijk moodboard laat jij zien waar je voor staat. Op een creatieve manier sta je stil bij je eigen kwaliteiten, sterktes en uitdagingen. Welk imago zet je neer? Hoe druk je dit uit? Wat helpt je? Wat juist niet? Wat doe je als het gaat om styling? En hoe vertaal je dit in je rol als Event Organizer.

De training is geschikt voor event managers, (incidentele) event organizers, project managers, communicatiemedewerkers en secretaresses uit kleine en grote, profit of non-profit organisaties. Vanwege de hoge mate van interactie en persoonlijke begeleiding, zijn per training maximaal 10 trainingsplaatsen beschikbaar.

Deze training vindt plaats op donderdag 8 oktober 2009 bij Inn Style in Maarssen. 


Projectorganisatie voor de Event Organizer
Je weet hoe je een perfect evenement moet aanpakken en neerzetten en toch ervaar je bij ieder project onoverzichtelijke situaties. Maar hoe houd je het overzicht? Hoe weet ik dat er niets tussen wal en schip belandt? Hoe zie ik snel terug wat er nou eigenlijk met wie is afgesproken en vooral hoe voorkom ik dat ik 's nachts wakker schiet en denk: "Heb dit nou wel of niet gedaan?" De training leert projectmatige aspecten te managen tijdens de concrete realisatie van een event, zoals budgetbewaking, vastleggen van afspraken en beheersen van je worksflow.

De training is geschikt voor event managers, (incidentele) event organizers en project managers, communicatiemedewerkers en secretaresses uit kleine en grote, profit of non-profit organisaties. Vanwege de hoge mate van interactie en persoonlijke begeleiding, zijn per training maximaal 10 trainingsplaatsen beschikbaar.

Deze training vindt plaats op donderdag 5 november 2009 bij Villa Augustus in Dordrecht.
Kijk voor meer info op: www.effectivents.nl

Plaats op:
Datum: 29 september 2009
Gerelateerde artikelen  
30-03-2009 Nieuws Training Projectorganisatie voor de Event Organizer
11-05-2009 Nieuws Effectivents verzorgt training Effectieve evenementenorganisatie
03-02-2009 Nieuws Effectivents kijkt terug op geslaagd Personal Development Event
03-02-2009 Nieuws Effectivents kijkt terug op geslaagd Personal Development Event
08-07-2010 Nieuws Een stevige positie voor de Event Manager
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,73 seconden.