Nieuws  
 

Het lidmaatschap van de prestigieuze Europese organisatie HCCE bevestigt het kwaliteitsniveau van Slot Zeist. Bovendien zal het Slot daardoor op de belangrijkste internationale beurzen vertegenwoordigd worden. De in topmonumenten gehuisveste HCCE-congrescentra, het internationale netwerk en de marketing en sales van de HCCE zijn belangrijke redenen geweest om voor dit lidmaatschap te kiezen. Als modern congrescentrum met een professionele organisatie in een uniek historisch gebouw voldoet Slot Zeist aan de toelatingseisen van deze vereniging.
Op 12 juni zal het contract ondertekend worden door de heer C.M.W. Berkhout, wethouder van de gemeente Zeist, en voor de Horeca Exploitatie Slot Zeist door de heer J.P.M. Ruijs, directeur van Hotel Theater Figi. De HCCE wordt vertegenwoordigd door de heer M.J. Lindenbergh. Daarmee is Slot Zeist dan officieel HCCE-lid geworden.
 
Slot Zeist
De geschiedenis van Slot Zeist voert terug tot 1677. Na in 2006 gesloten geweest te zijn voor een ingrijpende renovatie, heeft het Slot haar deuren weer geopend. Historische elementen en hedendaagse technische mogelijkheden maken Slot Zeist het ideale decor voor stijlvolle diners, vergaderingen, feesten en andere zakelijke en particuliere bijeenkomsten.
HCCE
De Historic Conference Centres of Europe (opgericht in 1996) is het enige netwerk van professioneel geëxploiteerde congrescentra in prachtige historische gebouwen in Europa. De locaties hebben ieder hun eigen unieke sfeer en charme. De gebouwen zijn allen minstens 100 jaar oud.
HCCE is uitgegroeid tot een kwaliteitskeurmerk en aanbieder van zeer bijzondere congrescentra voor regionale, nationale en internationale evenementen en heeft zich al in de geschiedenis van de congreswereld een plaats verworven door ongeëvenaarde uitstraling en service. 

Plaats op:
Datum: 10 juni 2007
Bron: Historic Conference Centres of Europe
Gerelateerde artikelen  
11-05-2011 Nieuws Succesvolle jaarconferentie Historic Conference Centres op Slot Zeist
20-06-2007 Nieuws Historic Conference Centres of Europe telt met Slot Zeist drie Nederlandse …
13-12-2008 Nieuws Pieterskerk wint internationale marketing award HCCE
30-01-2008 Nieuws Butler Academy neemt intrek in statig Slot Zeist
11-03-2007 Nieuws Bezoekers EMIF maken kennis met Historic Conference Centres of Europe
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,56 seconden.