Nieuws  
 

Den Haag wint maar liefst 16 Pinnacle Awards

The Hague Festivals is afgelopen week in de Verenigde Staten één van de grote winnaars geworden van de prestigieuze Pinnacle Awards. The Hague  Festivals ging er vandoor met de Zilveren Grand Pinnacle, en werd daarmee bekroond als het op één na beste festival ter wereld. Daarnaast kreeg het festival maar liefst in 15 categoriën prijzen bij de uitreiking van de The IFEA/Haas & Wilkerson Pinnacle Awards tijdens het 54ste congres van de IFEA (International Festivals & Events Association) in Indianapolis Indiana.   
Pinnacle Awards: de oscars voor festivals & evenementen

De jaarlijkse uitreiking van de Pinnacle Awards zijn gericht p de marketing en promotie van festivals over de gehele wereld. Meer dan 2000 items werden dit jaar ingezonden door festival organisaties. The Hague Festivals won naast de Zilveren Grand Pinnacle onder andere goud voor de Festivalkrant, de vlaggen & banieren, de mobiele festivalgids, het TV West Festivaljournaal, de uitzending van het Festival Classique door de AVRO en een typisch Nederlandse vondst: een The Hague Festivals fiets zadelhoesje.

Wethouder Citymarketing Frits Huffnagel: "The Hague Festivals krijgt met deze prijzen wederom internationale erkenning. Het is een ongeëvenaarde prestatie dat we in drie jaar tijd zoveel prijzen in de wacht slepen". The Hague Festivals zet Den Haag zowel nationaal als internationaal op de kaart. Om de prijs te vieren trakteert de wethouder vanavond op taart in de raadszaal. 

The Hague Festivals

Over The Hague Festivals 2009
The Hague Festivals is de Haagse festivalperiode gedurende de maand juni en bundelt bestaande en nieuwe evenementen. Van 12 tot en met 28 juni 2009 zijn talloze evenementen georganiseerd, zoals Festival Classique, Den Haag Sculptuur, ShoppingNight, Veteranendag, Parkpop en dit jaar Roze Zaterdag. The Hague Festivals biedt dus voor ieder wat wils. In 2010 zal The Hague Festivals plaatsvinden van 10 tot en met 27 juni. Opening van de festivalperiode is dan The Hague Jazz.
Meer informatie over The Hague Festivals en de Pinnacle Awards is te vinden op: www.thehaguefestivals.com en www.ifea.com

Plaats op:
Datum: 28 september 2009
Gerelateerde artikelen  
29-08-2010 Nieuws The Hague Festivals opnieuw genomineerd voor Amerikaanse Pinnacle Awards
12-09-2008 Nieuws Samenwerking loont: The Hague Festivals krijgt internationale prijzen
27-05-2010 Nieuws Den Haag evenementenstad van het Jaar
22-09-2015 Nieuws Rotterdam opnieuw uitgeroepen tot één van de beste festivalsteden van de wereld …
13-09-2017 Nieuws The Hague & Partners, nieuw samenwerkingsverband om meer bedrijven, congressen …
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,75 seconden.