Nieuws  
( * ) Verplichte Velden
U kunt een bekende attenderen op het artikel. Geef het e-mailadres op van degene aan wie u de link wilt sturen. Daarbij kunt u, als u dat wilt, een commentaar schrijven.
E-mailadres van geadresseerde:*
Uw e-mailadres:*
Commentaar:
Verificatie:*
Geef de code van de afbeelding in exact zoals weergegeven. De code is niet hoofdlettergevoelig en kan geen nul bevatten.
 

Na het succes van de beurs EvenementContact in 2009 mag een vervolg in 2010 niet uitblijven. Joris Bots en Arjen Lemstra hebben het concept van EvenementContact 2009 voor 2010 verdeeld in drie opeenvolgende beurzen voor de segmenten MICE, Evenementen en Entertainment: MICEContact, EvenementContact en EntertainmentContact.

Arjen Lemstra: onze branche is zo breed, dat één beursdag niet voldoet. Vandaar dat wij twee extra dagen hebben ingelast.
Joris Bots: door ons unieke standconcept, kunnen wij de beurs in één avond een andere uitstraling geven. Omdat er maar één keer gebouwd hoeft te worden, profiteren alle standhouders van een lage standprijs.

Arjen Lemstra: we hebben ook dit jaar weer gekozen voor de Rijtuigenloods in Amersfoort. Vanwege de zeer prettige samenwerking met Herik Rail, het invallend daglicht, de goede bereikbaarheid met zowel trein als auto en de fantastische uitstraling.

MICE contact

2 februari 2010 is de beursdag voor alle bedrijven uit het segment MICE. Bezoekers kunnen deze dag in contact komen met congresorganisatoren, incentivebureaus, meetingplanners, congreslocaties, sprekers, DMC's, trainingbureaus, hostessenbureaus, etc. Standhouders en bezoekers kunnen zich aanmelden via www.micecontact.nl  

3 februari 2010 is de beursdag voor alle bedrijven uit het segment Events. Deze dag is vergelijkbaar met de beurs EvenementContact, zoals die vorig jaar georganiseerd is. Bezoekers kunnen deze dag in contact komen met sportieve bureaus, locaties met eigen programma's, rederijen, aanbieders van spel- en stadsprogramma's, regiospecialisten, bijzondere cateringconcepten, aanbieders van workshops, creatiebureaus, beveiligingsbedrijven, etc. Standhouders en bezoekers kunnen zich aanmelden via www.evenementcontact.nl

4 februari 2010 is de beursdag voor  iedereen werkzaam in het segment Entertainment. Bezoekers kunnen in contact komen met artiesten, bands, entertainmentbureaus, AV leveranciers, DJ's, licht en geluidconcepten, laserspecialisten, etc.  Standhouders en bezoekers kunnen zich aanmelden via www.entertainmentcontact.nl  

Joris Bots: Wij doen zelf de selectie van zowel de bezoekers als de exposanten. Dit is de enige manier om beide partijen kwaliteit te bieden. Onze beurs is niet bestemd voor studenten en passanten die niets met de branche te maken hebben. Elke bezoeker heeft dan ook een duidelijk doel en zal zeker concrete informatie kunnen vinden op deze beurs.

Plaats op:
Datum: 1 september 2009
Gerelateerde artikelen  
21-05-2009 Nieuws Beurs EvenementContact gaat ook naar BelgiŽ
18-01-2010 Nieuws VakbeursContact: Samenvoeging beursdagen, brancheborrel en mini-congressen
27-01-2010 Nieuws MICEContact komt op stoom
05-01-2012 Nieuws EvenementContact zet in op kwaliteit bezoekers
06-01-2010 Nieuws VakbeursContact gaat voor groenste vakbeurs van Nederland
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
ÔŅĹ 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,65 seconden.