Nieuws  
 

Regardz Meeting Centers heeft afgelopen week overeenstemming bereikt over uitbreiding met maar liefst twee nieuwe locaties. De nieuwe aanwinsten, in Den Haag en Eindhoven, worden beide vanaf september 2007 in gebruik genomen.
Den Haag was vanwege de hoge intensiteit aan bedrijvigheid in combinatie met de concentratie van overheidsinstellingen en ministeries al lange tijd een wenslocatie. Met uitbreiding in Eindhoven zakt Regardz Meeting Centers verder af naar het zuiden en wordt een forse stap voorwaarts gezet in het streven naar landelijke dekking.
Den Haag
Regardz Den Haag wordt gevestigd in het voormalig postsorteercentrum The Globe, naast NS station Holland Spoor. Het meeting center omvat 15 zalen een bar en restaurant, met eigen keuken. De meeting rooms beschikken over moderne apparatuur en topkoeling en bieden uitzicht over de skyline van Den Haag. Het interieur wordt een mix tussen de historische elementen van het gebouw en moderne sfeeraccenten. De meeting rooms beschikken over moderne apparatuur, breedband internet en topkoeling en bieden uitzicht over de skyline van Den Haag. Door de verschillende zaalafmetingen kan men in Regardz Den Haag straks terecht voor alle soorten van zakelijk bijeenkomen voor groepen tot circa 170 personen. Met de bereikbaarheid van Regardz Den Haag is het uitstekend gesteld. Vanaf het Prins Clausplein is de automobilist binnen vijf minuten bij The Globe. Het parkeerdek direct naast het gebouw telt 100 plaatsen, het tegenovergelegen Q-PARK biedt plaats aan 1400 auto’s. Het naast The Globe gelegen station Hollands Spoor is een intercitystation met rechtstreekse verbindingen naar alle windrichtingen, en aansluitingen op internationale treinen. De nieuwste aanwinst van Regardz Meeting Centers opent in september 2007.
Eindhoven
De nieuwe aanwinst van Regardz in Eindhoven wordt gevestigd in ‘het kleine zusje van de Kennedytoren’ aan het Kennedyplein direct nabij het NS Station Eindhoven. Het meeting center biedt 13 zalen van verschillende afmetingen, voorzien van alle moderne faciliteiten die men van Regardz gewend is. Capaciteit tot ca. 80 personen in theateropstelling. Daarnaast biedt het meeting center een restaurant en bar en worden maaltijden vanuit eigen keuken vers bereid. Het interieurontwerp ligt in het verlengde van de hoogwaardige, moderne, afwerking van het gebouw. Het NS-station ligt op 50 meter afstand en Regardz Meeting Center Eindhoven is ook uitstekend bereikbaar met de auto. De Kennedygarage, onder het gebouw, telt ±500 parkeerplaatsen.
 
Onderscheidend
Regardz Meeting Centers voert een onderscheidende bedrijfsformule; of het nu een training, vergadering, evenement of een groot congres is, Regardz biedt precies dát wat nodig is om het beste uit bijeenkomsten te halen, en net een beetje meer.
Regardz Hospitality Group, waar Regardz Meeting Centers onderdeel van is, exploiteert 13 bedrijven, te weten 5 hotels in Amersfoort, Amsterdam, Alphen aan den Rijn, Rotterdam en Zaltbommel en 8 Regardz Meeting Centers, in Amersfoort, Amsterdam Centrum, -Zuid en -Zuid-Oost, Arnhem, Utrecht, Zwolle en vanaf september dus ook in Den Haag en Eindhoven.
Voor meer informatie: Regardz Hospitality Group 033-4655000, www.regardz.nl
Reserveringen voor Regardz Den Haag en Eindhoven worden in de periode voorafgaand aan de opening aangenomen door de afdeling Corporate Sales, Collin Hamming of Ruth van Lieshout te bereiken op 033-4655000.

Plaats op:
Datum: 8 juni 2007
Bron: Regardz Hospitality Group
Gerelateerde artikelen  
28-12-2006 Nieuws Regardz Meeting Centers ook in Amsterdam Centrum
02-04-2007 Nieuws Regardz Meeting Centers bieden voordelige treintarieven
26-03-2007 Nieuws Regardz introduceert nieuw loyaliteitsprogramma Extraaz
24-03-2007 Nieuws Regardz zet Meeting Center Amsterdam in de schijnwerpers voor evenementen
05-03-2007 Nieuws Regardz verloot bedrijfsfeest voor 100 personen
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,61 seconden.