Nieuws  
 

Wel eens te maken gehad met een locatie waar geen geluidsversterking aanwezig was, maar waar een spreker toch beter met behulp van de microfoon zijn verhaal kon houden? Of wel eens behoefte gehad aan een muziekje tijdens de receptie op het terras?
PPC Events komt met een regelrechte innovatie in Nederland op het gebied van spraak-/geluidversterking: de So-Cube. De So-Cube/So-cubes zijn zeer compacte draadloze design luidsprekers in een fraaie aluminium behuizing. Zeer geschikt voor de zakelijke markt. PPC Events heeft in Nederland de primeur om dit innovatieve product te verhuren.
So-Cube
So-cube is een innovatie op audio gebied. De draadloze design  luidsprekers zijn bijzonder geschikt voor het weergeven van spraakversterking en sfeervolle achtergrondmuziek in ruimten waar geen geluidsversterking aanwezig is, of waar de traditionele systemen met snoeren niet wenselijk zijn. Bijvoorbeeld tijdens presentaties, recepties of andere zakelijke bijeenkomsten waarbij achtergrond en presentatie gewenst is.
Compleet + plug & Play
De So-Cubes zorgen ondanks de zeer geringe afmetingen voor een optimale verspreiding van het geluid (360°). Het plug and play principe en de compactheid van de luidsprekers (14 x 14 x 17 cm) zorgen er tevens voor dat de So-Cubes overal makkelijk te plaatsen zijn. Bij mooi weer zelfs buiten.
Door het fraaie design passen de So-Cubes bovendien in vrijwel elke sfeer en setting, zonder afbreuk te doen aan de omgeving.
Het systeem is zeer compleet (incl. zenders, microfoons, etc.) en wordt geboekt incl. technicus. Zie bijlage voor totaaloverzicht systeem So-Cube.
Vanaf begin juni kan de So-Cube bij PPC Events worden gehuurd.
Klik hier voor meer info

Plaats op:
Datum: 6 juni 2007
Gerelateerde artikelen  
21-03-2017 Video Flitsinterview met Maaspoort Sports & Events op EvenementContact 2017
05-08-2008 Nieuws Rotterdam is met de Rotterdam nieuwe attractie en locatie rijker
28-05-2008 Nieuws LiveLAB maakt hologram projectie mogelijk met XstageŽ
02-03-2016 Nieuws Nieuwsflitsen - maart 2016
11-09-2008 Nieuws Horeca zet nieuwe inspiratiewebsite in voor innovatie
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
ďż˝ 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,64 seconden.