Nieuws  

Recentelijk is een vijftal accommodaties van de Amrâth-keten geclassificeerd. De bedrijven hebben 3 en 4 vergaderhamers gekregen.

In de categorie 3 vergaderhamers

  • Amrâth Grand Hotel & Theater Gooiland. Dankzij de multifunctionaliteit voor iedere gelegenheid een juiste locatie. De theaterzaal wordt ook verhuurd voor congressen. De zaal heeft 730 zitplaatsen en er zijn meerdere ruime foyers en 55 hotelkamers tot de beschikking.

In de categorie 4 vergaderhamers

  • Amrâth Hotel Brabant. Amrâth Hotel Brabant heeft maar liefst dertien zalen met een totale capaciteit van duizend personen. U kunt hier dus niet alleen vergaderingen, presentaties en trainingen organiseren, maar ook grote congressen of bedrijfsfeesten.
  • Grand Hotel Amrâth Amsterdam. U kunt kiezen uit acht verschillende zalen, van vergaderzalen tot de prachtige banqueting ruimte Ray's Club. De meest in het oogspringende zaal is de Beraadzaal. In de zalen kunt u gebruikmaken van alle denkbare (geavanceerde) audiovisuele apparatuur.
  • Amrâth Hotel Lapershoek. De accommodatie bevindt zich in een mooi pand en heeft een klassieke inrichting. Amrâth Hotel Lapershoek is één van de weinige locaties in 't Gooi die beschikt over geschikte zalenaccommodatie voor vergaderingen, seminars, beurzen, workshops en bedrijfsevents voor acht tot zeshonderd personen.
  • Amrâth Grand Hotel de L'Empereur. Centraal gelegen in Maastricht beschikt deze accommodatie over diverse zalenaccommodaties. De grote variatie aan (multifunctionele) vergaderaccommodaties maakt het mogelijk om gezelschappen van 8 tot wel 1250 personen precies te bieden wat zij nodig hebben: ruimte, rust en comfort.

Over de nationale congres- en vergaderclassificatie
De congres- en vergaderclassificatie is een systeem waarbij door middel van een aantal vergaderhamers, variërend van 1 tot en met 5, de kwaliteit en capaciteit van een congresbedrijf worden aangegeven. Het register telt momenteel meer dan 125 accommodaties.
Doel van de classificatie is om helderheid en te verschaffen in de kwaliteit en faciliteiten van vergader- en congresaccommodaties, zodat het voor de organisator eenvoudiger selecteren wordt (net zoals de hotelsterren aangeven wat men kan verwachten in een hotel).
Voor meer informatie kunt u onze website bezoeken: http://www.vergaderhamer.nl/

Plaats op:
Datum: 21 juli 2009
Gerelateerde artikelen  
29-03-2009 Nieuws Amsterdam RAI krijgt maximale vijfhamers in Nationale Congres- en Vergaderclassificatie …
26-05-2010 Nieuws De Foreesten en Bergse Bossen ontvangen vergaderhamer classificatie
20-11-2007 Nieuws Tien nieuwe vergaderaccommodaties geclassificeerd
31-01-2008 Nieuws Zes nieuwe accommodaties geclassificeerd!
06-06-2009 Nieuws NH Leeuwenhorst behaalt maximale 5 hamers in congres- en vergaderclassificatie …
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,58 seconden.