Nieuws  
 

Deze week vonden er twee grote zakelijke evenementen plaats waar ook gebruik gemaakt wordt van de xyZ 3D Display technologie. xyZ 3D toont échte 3D op een beeldscherm, zonder gebruik te hoeven maken van 3D-brilletjes.

Maandag 22 juni vond in Theater Figi te Zeist de zesde editie plaats van het High Growth Forum. Dit evenement wordt georganiseerd door Stichting Port4Growth en staat in het teken van snel groeiende Nederlandse bedrijven. Thema dit jaar is "Ondernemers creëren kansen". Groeiondernemers delen ervaringen en inspireren elkaar over welke nieuwe kansen er - juist nu - liggen en hoe bedrijven kunnen excellereren in deze tijden. De unieke xyZ 3D Displays van Zero Creative tonen op een "holografische" wijze het dagprogramma aan de deelnemers.

Op dinsdag 23 juni, viert Zero Creative haar 4e verjaardag tijdens het Mediapark Jaarcongres te Hilversum. Speciaal voor deze gelegenheid is een xyZ 3D Display ter beschikking gesteld, met daarop de nieuwste 3D content die met het blote oog - in diepte - te zien is. Daarnaast zal Zero Creative de allereerste 2D/3D laptop ter wereld demonsteren met daarop haar innovatieve interactieve realtime 3D platform. Dit nieuwe platform maakt o.a. gebruik van z.g.n. "Computer Vision" wat onder andere staat voor de herkenning van lichaamsbewegingen, zoals hoofd- en handsignalen. Hiermee is het mogelijk om intuïtieve 2-weg communicatie tussen systeem en doelgroep te realiseren. Het 3D bedrijf investeert veel in deze technologie omdat zij er in gelooft dat intuïtieve interactie dé toekomst is voor de digitale media. Marktsegmenten hiervoor zijn o.a. retail met Digital Signage en entertainment met games en films.

Het Nijmeegse Zero Creative is gespecialiseerd in 3D belevingen en maakt hiervoor o.a. interactieve realtime 3D presentaties. Daarnaast is zij thans de enige leverancier van een hoogwaardig LCD beeldscherm, gebaseerd op lenticulaire techniek, dat 3D mogelijk maakt zonder brilletjes. Speciaal voor de TV en filmindustrie werkt het bedrijf aan de mogelijkheid om de steeds meer geproduceerde stereo-content af te kunnen spelen op haar 3D monitoren.
 
www.zerocreative.com  

Plaats op:
Datum: 22 juni 2009
Gerelateerde artikelen  
07-11-2007 Nieuws Bright organiseert Creative Video LED demonstratiedag
07-05-2019 Nieuws Studenten Inholland Den Haag winnen met Venuepark nationale Creative Business …
01-02-2012 Nieuws Integrated Systems Europe laat toekomst AV zien
17-05-2019 Nieuws Eventbrite maakt nieuwe ticketing functionaliteit voor evenementen op Facebook …
11-05-2010 Nieuws MPIís Next Generation blikt in de toekomst met Adjiedj Bakas
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
ÔŅĹ 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,59 seconden.