Nieuws  
( * ) Verplichte Velden
U kunt een bekende attenderen op het artikel. Geef het e-mailadres op van degene aan wie u de link wilt sturen. Daarbij kunt u, als u dat wilt, een commentaar schrijven.
E-mailadres van geadresseerde:*
Uw e-mailadres:*
Commentaar:
Verificatie:*
Geef de code van de afbeelding in exact zoals weergegeven. De code is niet hoofdlettergevoelig en kan geen nul bevatten.
 

WEST! Meeting Services verzorgt opening provinciehuis Noord-Holland door Koningin Beatrix - Hulskamp kiest bewust voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen! - Stayokay opent nieuwe eventlocatie in Rotterdamse Kubuswoningen - VLG lanceert nieuwe website


WEST! Meeting Services verzorgt opening provinciehuis Noord-Holland door Koningin Beatrix.

Koningin Beatrix heeft op vrijdag 29 mei het provinciehuis van Noord-Holland ‘Paviljoen Welgelegen' officieel in gebruik genomen.
Een bijzonder gebouw verdient een bijzondere opening. Na twee jaar restauratie is dit monumentale gebouw in volle glorie hersteld. In een reeks van festiviteiten in het kader van de heropening, was dit het officiële moment.

Na het uitvoeren van het eerste evenement in dit unieke gebouw sinds de oplevering, de nieuwjaarsreceptie voor 400 genodigden in januari 2009, heeft de Provincie Noord-Holland WEST! Meeting Services ook de opdracht gegeven om dit prestigieuze openingsevenement te verzorgen. WEST! was verantwoordelijk voor onder andere de catering, hostesses, aankleding en muziek.

Als centraal thema was gekozen voor een stijlvolle zomerse garden party, die de tijden van de vroegere bewoners Henry Hope en Napoleon deden herleven. Het programma bestond uit een ontvangst van 200 genodigden en hoogwaardigheidbekleders. Na de officiële openingshandeling is de Majesteit rondgeleid in het nieuwe museale gedeelte. Ter afsluiting vond er een smaakvolle receptie in een speciaal aangelegd tuinpaviljoen plaats.
Alle ingrediënten waren optimaal op elkaar afgestemd. Het resultaat was een zeer feestelijke en stralende middag, die uitstekend is verlopen.
Zie ook: http://www.noord-holland.nl/thema/concern/index.asp


Hulskamp kiest bewust voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen!

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) wordt steeds belangrijker in onze samenleving. Hulskamp Audiovisueel heeft zich ten doel gesteld om binnen de audiovisuele branche toonaangevend te zijn en te blijven op MVO-gebied en dit uit te dragen.
Hulskamp Audiovisueel hecht er veel waarde aan om maatschappelijk verantwoord ondernemen niet alleen een papieren verhaal te laten zijn. Begin 2009 heeft Hulskamp Audiovisueel derhalve een gedragscode ontwikkeld waarin is vastgelegd hoe Hulskamp Audiovisueel omgaat met de samenleving en met interne en zakelijke relaties. Dit beleid wordt inmiddels geïmplementeerd in de organisatie.Stayokay opent nieuwe eventlocatie in Rotterdamse Kubuswoningen

Stayokay is in Nederland al 80 jaar de grootste aanbieder van groeps- en budgetaccommodaties. Stayokay viert het jubileum met de opening van een nieuw, trendy city hostel in de markante Kubuswoningen in Rotterdam. De kleurrijke paalwoningen liggen in het centrum van de stad, vlakbij de Oude Haven. Naast 49 ruime kamers heeft Stayokay Rotterdam een restaurant, een bar en twee zalen voor vergaderingen en workshops. De duurzame en betaalbare locatie is ook zeer geschikt voor bedrijfsuitjes en teambuilding programma's. Stayokay Rotterdam opent op 15 juni 2009 haar deuren.

49 kamers met 245 bedden
Het Stayokay hostel is gerealiseerd in een deel van de beroemde Rotterdamse Kubuswoningen, die ontworpen zijn door de Nederlandse architect Piet Blom. De unieke architectuur is al 25 jaar een trekpleister voor binnen- en buitenlandse toeristen. Het hostel biedt een grote diversiteit aan kamers voor 2 tot 8 personen. Alle 49 kamers, met totaal 245 bedden, zijn voorzien van een douche en een separaat toilet. Het restaurant telt 120 zitplaatsen en heeft een maximum capaciteit van 175 personen. De twee multifunctionele vergaderzalen bieden elk ruimte aan een gezelschap tot 20 personen.

Dynamisch en gastvrij interieur
Stayokay Rotterdam heeft een strak en modern interieur, met een frisse en gastvrije uitstraling. Net als in Amsterdam Zeeburg en Maastricht bruist het nieuwe city hostel door dynamische rode en oranje kleuraccenten. Voor de inrichting is het interieurconcept van ontwerper Edward van Vliet (SEVV) als uitgangspunt genomen. Het hostel biedt géén overbodige luxe, maar wél de juiste faciliteiten voor een prettig verblijf. Overnachten is al mogelijk voor € 23,50 per persoon inclusief ontbijt.  

Veelzijdige wereldstad
Rotterdam geniet wereldwijd bekendheid door zijn moderne, grote haven. De veelzijdige Maasstad is rijk aan vernieuwende architectuur, musea, attracties en grootse evenementen. Rotterdam heeft ook een indrukwekkende skyline. De Kubuswoningen liggen centraal in de stad, boven de Blaak met deels uitzicht op de sfeervolle Oude Haven, een uitgaansgebied met restaurants en terrassen. Stayokay Rotterdam is dan ook een perfecte uitvalsbasis voor een actief of feestelijk bedrijfsevenement.


VLG lanceert nieuwe website

VLG Technical Creators presenteert de nieuwe site;  www.vlg-tc.nl! Kees Verhoeven directeur van het technische productiebedrijf is trots. "Onze nieuwe site vertelt exact wie wij zijn en hoe we werken. Of het nu gaat om congressen, evenementen, beurzen of specials, wij zijn de ideale partner als het gaat om de technische invulling van een evenement. De site is duidelijk en overzichtelijk, daarnaast is goed te zien dat wij werken volgens het principe "what you see is what you get". M.b.v. dit programma creëren wij de beoogde beleving al in een vroeg stadium, wel zo gemakkelijk voor een opdrachtgever. Door onze dynamische, flexibele en creatieve instelling is VLG in de afgelopen jaren sterk gegroeid. Daarnaast hebben wij flink geïnvesteerd in de nieuwste technologieën op het gebied van geluid en audiovisuele middelen. In het kader van energie besparing (MVO ondernemen) hebben we ook flink geïnvesteerd in de nieuwste trend op licht de zogenoemde LED producten. Het grote voordeel van deze armaturen zijn een laag stroomverbruik, ongekende kleur mogelijkheden en een lange levensduur. Bij elkaar opgeteld realiseren wij dat wat onze opdrachtgever voor ogen heeft en leveren wij een top product, kortom we create!"

Plaats op:
Datum: 10 juni 2009
Gerelateerde artikelen  
01-05-2019 Nieuws Accommodatienieuws - mei 2019
04-07-2009 Nieuws Stayokay Events regelt voor elk bedrijf een BOB: ‘Bewust Onbezorgd Bedrijfsevenement' …
23-05-2012 Nieuws Accommodatienieuws: Mei 2012 (2)
26-04-2012 Nieuws Accommodatienieuws: april 2012 (2)
03-10-2016 Nieuws Hulskamp Audiovisueel failliet, doorstart wordt onderzocht
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,66 seconden.