Nieuws  

Naar aanleiding van de resultaten van een herinspectie is NH Leeuwenhorst gestegen in de  congres- en vergaderclassificatie en zijn zij in het bezit van het maximum aantal van 5 vergaderhamers. NH Leeuwenhorst te Noordwijkerhout, is een zeer goed geoliede en efficiënte organisatie. Het is smaakvol ingericht met lounges en leeshoeken. De zalen zijn goed geoutieerd. De entree is mooi en de accommodatie heeft een luxe uitstraling, aldus de inspecteur.

Daarnaast werden vijf nieuwe deelnemers ingeschreven in het register van de congres- en vergaderclassificatie:
In de categorie 2 vergaderhamers 
Hotel Sionshof  is schitterend gelegen in de bossen tussen Groesbeek en Nijmegen en beschikt over 8 zalen die zich uitstekend lenen voor vergaderingen.
In de categorie 3 vergaderhamers
De Fabrique Evenementenlocatie. Dit voormalige fabriekscomplex van 4000 m2 heeft een gedeelte dat speciaal geschikt gemaakt is voor zakelijke congressen. Weinig is standaard en wat er is wordt met documentatie, foto's, plattegronden goed gecommuniceerd. Bezoekers zullen hier geen standaards verwachten.
In de categorie 4 vergaderhamers
Parkhotel Horst beschikt over 12 vergaderruimtes voorzien van de modernste apparatuur en waarvan een aantal met panoramisch uizicht op het water en een bosrijke omgeving Dit garandeert een uiterst inspirerend comfortabel verblijf met alle mogelijkheden om tussen de bedrijven door tot rust te komen.
Kasteel Schortinghuis beschikt over 4 zalen die volledig zijn afgestemd op de uitstraling van de middeleeuwen. De professionele aanpak maakt het kasteel tot een aantrekkelijke locatie voor zakelijke bijeenkomsten
DutchView is gesitueerd op het Media Park in Hilversum en beschikt over 14 multifunctionele studio's die zich uitstekend lenen voor zakelijke bijeenkomsten. De studio's zijn voorzien van alle benodigde faciliteiten.

 

De congres- en vergaderclassificatie is een systeem waarbij door middel van vergaderhamers, variërend van 1 tot en met 5, de kwaliteit en capaciteit van een congresbedrijf worden aangegeven. Het register telt momenteel meer dan 125 accommodaties.
Voor de congres- en vergaderclassificatie komen accommodatieverschaffers (congres- en vergaderaccommodaties) in aanmerking. Zij kunnen classificatie aanvragen en aan de hand van een aantal criteria wordt beoordeelt of zij als vergader- of als congresaccommodatie en met hoeveel vergaderhamers worden geclassificeerd. Bij classificatie wordt het bedrijf ingeschreven in een register en mag het zich afficheren als geclassificeerd congresbedrijf. De classificatie is voor onbepaalde tijd geldig. Eenmaal per vier jaar wordt getoetst of het geclassificeerde bedrijf nog aan de gestelde normen voldoet. Op deze wijze blijft de kwaliteit gewaarborgd.

Voor meer informatie kunt u onze website bezoeken: www.vergaderhamer.nl

Plaats op:
Datum: 6 juni 2009
Gerelateerde artikelen  
26-05-2010 Nieuws De Foreesten en Bergse Bossen ontvangen vergaderhamer classificatie
31-01-2008 Nieuws Zes nieuwe accommodaties geclassificeerd!
16-12-2009 Nieuws Vergaderhamers voor Landgoed Beukenrode en Landgoed De Rosep
20-11-2007 Nieuws Tien nieuwe vergaderaccommodaties geclassificeerd
16-10-2009 Nieuws Congress Company en Spitz nu erkende congresorganisatiebureaus
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,6 seconden.