Nieuws  
 

Natuurlijk, het is crisis. Maar Maastricht & regio gaat niet bij de pakken neerzitten. Sterker nog: het Maastricht Congres Bureau (MCB) ziet de crisis als een kans en grijpt deze met beide handen aan. Van 8-26 juni gaan maar liefst 17 vertegenwoordigers van 14 organisaties uit Maastricht & regio in Nederland, België en Duitsland op bezoek bij meer dan 75 planners van zakelijke bijeenkomsten om te laten zien hoe aantrekkelijk en dichtbij Maastricht & regio is.

‘Het is nu extra belangrijk om onder de aandacht te blijven van de planners. Daarom hebben we extra salesdrives ingepland met onze participanten,' vertelt Tamara Weide, Sales Manager Meetings & Incentives van het MCB. ‘Sales drives zijn de uitgelezen mogelijkheid om Maastricht & regio te promoten: we leggen samen met onze participanten, een gepland bezoek af bij bedrijven en verenigingen die regelmatig bijeenkomsten organiseren.
Door als groep te komen, kunnen we Maastricht & regio zo breed mogelijk onder de aandacht brengen, en laten zien dat het in deze tijden een aantrekkelijk alternatief is voor de ver weg bestemmingen die tot vóór de crisis zo populair waren. Nu men creatiever met geld moet omgaan, komt Maastricht & regio natuurlijk als zeer aantrekkelijke bestemming naar voren. Ook onze participanten zien dit in, en vandaar dat wij met maar liefst 14 vertegenwoordigers uit Maastricht & regio de markten in binnen- en buitenland kunnen bestormen. Daar zijn we heel erg trots op met zijn allen!'

Plaats op:
Datum: 2 juni 2009
Gerelateerde artikelen  
24-03-2009 Nieuws Maastricht vertaalt crisis naar kansen op Belgische markt
18-07-2007 Nieuws Internationale Meeting Planners en vakjournalisten bezoeken Maastricht
17-10-2009 Nieuws Nationale en Internationale meeting planners bezoeken Maastricht
06-06-2008 Nieuws Maastricht werft actief onder Belgische meeting planners
09-10-2009 Nieuws Nationale en international meeting planners op bezoek in Maastricht
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,53 seconden.