Nieuws  
 

Voor veel commercieel gedreven organisaties is leadgeneratie van essentieel belang. Zeker in deze economisch moeilijke tijden. Meningen over de manier waarop dit te doen lopen uiteen. Dit geldt ook voor leadgeneratie op congressen. Een garantie op leads werd tot vandaag in ieder geval niet gegeven.

Heliview Conferences & Training is de eerste congresorganisator die naast garantie op kwaliteit en aantal bezoekers, nu ook het aantal leads garandeert dat haar klanten overhoudt aan een evenement. Dit is 100% uniek in de markt.
De afdeling Professional Marketing Services van Heliview zag deze unieke opening in de markt. "Dit sluit perfect aan op de vraag van onze klanten en de huidige economische situatie," aldus Pim Böinck, Manager Professional Marketing Services van Heliview.

Verder zegt Pim hierover: "Onze klanten zijn altijd op zoek naar nieuwe business leads om bestaande business uit te breiden of new business te realiseren. Wij doen de belofte dat ze naar huis gaan met minimaal 3 gekwalificeerde leads."

Voor de Business Partners van haar congressen biedt Heliview deze unieke aanvulling op een leadgeneratiepakket. Deze aanvulling op het pakket garandeert dat zij tijdens het congres in contact komen met 10 - 15 vooraf aangegeven congresdeelnemers, tijdens een zogenaamde flitsafspraak. Daarnaast garandeert Heliview dat zich onder deze contacten 3 goed gekwalificeerde leads bevinden. Deze add-on levert de business partners éxtra contacten en éxtra leads.

www.gegarandeerdleads.nl

Plaats op:
Datum: 2 juni 2009
Gerelateerde artikelen  
20-12-2009 Nieuws Business Games - voor de professionele toepassing van spel in bedrijfsleven, …
26-02-2008 Nieuws Narrowcasting - Van doelgroepirritatie naar doelgroepinteractie
29-10-2011 Nieuws Marketeers halen niet het maximale rendement uit beursdeelname
12-11-2018 Nieuws Nieuw zakelijk event: Limburg Leads
03-12-2009 Nieuws EIBTM 2009 terugblik: De meeting business is nog altijd bruisend
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,52 seconden.