Nieuws  

Congresbureau SPITZ, gevestigd in het hartje van Den Haag heeft vandaag de officiële erkenning als congresorganisatiebureau ontvangen van de stichting Het Erkende Congresbedrijf. Hiermee schaart het bedrijf zich bij de top van de Nederlandse congresbureaus.

SPITZSPITZ, een bureau dat nu bijna zes jaar succesvol opereert, wordt gerund door Marianne Dijkmans en Anouk Kamps. Zij worden bijgestaan door een enthousiast team van zes medewerkers. SPITZ richt zich met haar congressen en events primair op de overheid, maar heeft ook vele opdrachten mogen uitvoeren voor de zakelijke markt. In een periode die toch zorgt voor zwaar weer bij veel bedrijven is SPITZ een organisatie die nog steeds groeiende is.

Het Erkende Congresbedrijf
Een congresorganisatiebureau (ook wel Professional Congress Organiser, PCO genoemd) is een onafhankelijk bedrijf dat is gespecialiseerd in het organiseren van internationale congressen en meetings op een professionele basis. Wanneer u een congres of vergadering organiseert wilt u zekerheid. Een opdrachtgever krijgt geen herkansing dus uw congres of vergadering moet goed verlopen.

De Erkenningsregeling voor congresorganisatiebureaus is in 1996 geïntroduceerd door de toenmalige Vereniging Nederlandse Congresbelangen (VNC). Doelstelling van de erkenningsregeling is de kwaliteit in de congresbranche te bevorderen en uit te dragen welke congresorganisatiebureaus kwalitatief hoogwaardige congresdienstverlening leveren.

Erkende congresorganisatiebureaus bieden hoge kwaliteit en behoren tot de top in hun vakgebied. Zij worden regelmatig door externe inspecteurs gecontroleerd. Bovendien worden aan de hand van informatie en wensen van afnemers en technologische ontwikkelingen de eisen regelmatig aangescherpt en uitgebreid. Erkende congresorganisatiebureaus willen namelijk nadrukkelijk voorop lopen met kwaliteit op het gebied van zakelijk bijeenkomen.

Alleen wanneer een bedrijf aan alle eisen voldoet mag het predikaat 'Erkend Congresbedrijf' worden gevoerd. Erkende congresorganisatiebureaus bieden opdrachtgevers tal van zekerheden op elk gebied. De voorbereiding, de organisatie en begeleiding op de dag van het evenement, de afhandeling; opdrachtgevers kunnen er zeker van zijn dat het evenement vlekkeloos verloopt. Zie ook www.vergaderhamer.nl

Plaats op:
Datum: 27 mei 2009
Gerelateerde artikelen  
04-02-2007 Redactie Erkende Congresbedrijven
16-10-2009 Nieuws Congress Company en Spitz nu erkende congresorganisatiebureaus
18-12-2006 Nieuws ESS Erkend Congresbedrijf
28-12-2006 Nieuws Pino Productions erkend door VNC als Congresorganisatiebureaus
02-09-2010 Nieuws Congresorganisator Kuiters Idee en Organisatie behaalt Erkenning
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,57 seconden.