Nieuws  
 

BCD Meetings & Incentives (BCD M&I) heeft vandaag bekendgemaakt dat het partnership met Reed Travel Exhibitions (RTE) tot 2012 wordt voortgezet.

Sinds 2006 verzorgt BCD M&I de handling van het hosted buyer programma van het top-event van Reed Travel Exhibitions, de EIBTM in Barcelona. De overeenkomst is nu met nog eensdrie jaar verlengd. Daarnaast wordt de samenwerking uitgebreid met een vergelijkbaar programma voor de andere show van Reed, de GIBTM in Abu Dhabi. Uiteindelijke doel is om alle Hosted Buyer programmas van alle meeting en incentive industry shows van Reed Travel Exhibitions in één hand te brengen
 

BCD M&I

BCD M&I's Managing Director voor de EMEA-regio, Shaun Casey, over het contract: "We zijn verheugd dat RTE onze overeekomst heeft bverlengd, het resultaat van veel hard werk dat door beide partijen geinvesteed is. We hebben een stevige band opgebouwd, die gebaseerd is op uitstekende resultaten over de afgelopen jaren. Toch nemen we nooit iets als vanzelfsprekend, en we zijn dan uitermate blij met dit nieuws."

Paul Kennedy, Group Exhibition Director Meetings & Incentives van Reed Travel Exhibitions: "Het verlengen van het contract met BCD Meetings & Incentives voelde als een logische stap. Ze zijn een toegewijde partner en onze strategische samenwerking heeft al vele voordelen gebracht met een ongeevenaard hosted buyer concept. Naast een fantastische operationele uitvoering, zit het voordeel ook in de hoek van procurement en kostenbeheersing. We kijken er naar uit onze samenwerking nog verder uit te bouwen naar onze shows wereldwijd."

EIBTM 2009

Plaats op:
Datum: 18 mei 2009
Gerelateerde artikelen  
19-10-2008 Nieuws Reed brengt concept EIBTM ook naar Amerika: AIBTM
24-02-2009 Nieuws EIBTM belangrijke katalysator voor de meeting industrie
08-12-2008 Nieuws Veel nieuws op record-EIBTM
22-06-2007 Nieuws EIBTM 2007 Bezoekers registratie geopend
08-07-2010 Nieuws Inschrijving EIBTM Hosted Buyer Programma geopend
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,59 seconden.