Nieuws  
 

Congresbureau Veluwe nodigt haar relaties graag uit voor een relatie-evenement op de Landlevendagen op donderdag 2 juli 2009 van 16.00 tot 18.00 uur. De Landlevendagen zijn een nieuw initiatief van Reed Business, uitgever van het gelijknamige tijdschrift, en vinden plaats van 2 tot en met 5 juli 2009 op Landgoed Hoekelum in Bennekom (gemeente Ede).

Onder het genot van een drankje en (h)eerlijke Veluwse hapjes laten wij u in een ontspannen ambiance kennismaken met het gevarieerde vergaderaanbod op de Veluwe. Het gunstige prijspeil, de goede bereikbaarheid en een toenemende behoefte naar persoonlijk contact en authenticiteit zorgen ervoor dat de Veluwe juist nú een aantrekkelijke bestemming is voor elke zakelijke bijeenkomst.

Onze partners vertellen u deze zomerse namiddag graag méér over alle mogelijkheden. Kijk hier voor een volledig overzicht van alle aangesloten en aanwezige locaties. Op het aanmeldformulier kunt u aangeven met welke locaties u deze middag graag in contact komt.

Tijdstip en locatie
Wij heten u vanaf 16.00 uur van harte welkom op het ‘Veluwe Paviljoen', een exclusief plein waar u kunt proeven van eerlijke en pure streekproducten van de Veluwe, zoals ambachtelijk gerookte forel, geitenkaasjes en Veluwse maïseend.

Aansluitend, rond 18.00 uur, bent u ook van harte welkom om met ons te toasten op de officiële (pers)presentatie van Veel Luwe. Veel Luwe is een label dat op initiatief van het Veluws Bureau voor Toerisme is ontwikkeld ter promotie van streekproducten van de Veluwe.

Aanmelden
U kunt zich hier aanmelden. Na uw inschrijving ontvangt u per mail een bevestiging. Op vertoon van de bevestiging krijgt u kosteloos toegang tot het evenement.

Plaats op:
Datum: 17 mei 2009
Gerelateerde artikelen  
03-01-2009 Nieuws Veluwse hotels werken samen
07-10-2007 Nieuws Congresbureau Veluwe presenteert zich tijdens ‘relatiedag’
08-03-2010 Nieuws Vergadermogelijkheden op de Veluwe ontdekken
04-12-2007 Nieuws Succesvolle eerste relatiedag Congresbureau Veluwe
02-12-2008 Nieuws Congresbureau Veluwe kijkt terug op geslaagde tweede relatiedag
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,57 seconden.