Nieuws  
 

Samenwerking met strategische focus op ontwikkelingen in Live Communication.
Mansveld Expo Techniek neemt met ingang van 11 mei 2009 Expotech over en continueert de activiteiten onder de nieuwe naam Mansveld Expotech. Met deze integratie versterken de bedrijven hun positie binnen de nationale en internationale live communicatie markt. De organisatie gaat werken vanuit de bestaande vestigingen in Amsterdam, Eindhoven en Maastricht.

Mansveld Expotech; synergie in ‘Experience by Technology'.
Met de pay-off ‘Experience by Technologie' geeft het bedrijf direct invulling aan wat het opdrachtgevers te bieden heeft. Zowel Mansveld als Expotech adviseren, ontwerpen en verhuren alle technische voorzieningen voor de live communication branche zoals beurzen, tentoonstellingen, congressen en in- en outdoor evenementen. Beide bedrijven zijn ook ISO 9001/2008 en VCA** gecertificeerd.

Vestigingen
Mansveld Expotech werkt vanuit toonaangevende locaties zoals de Amsterdam RAI en het Maastrichtse MECC. De vestigingen in Amsterdam, Eindhoven en Maastricht staan, letterlijk en figuurlijk, dicht bij de opdrachtgevers, en bieden de opdrachtgevers snel en efficiënt een volledig pakket aan dienstverlening.

Nieuwe concepten DA VINCI en Expo2Go
Recent zijn ook de merken DA VINCI en Expo2go ontwikkeld. Onder deze labels zullen respectievelijk inspirerende belevingsconcepten en volledige verhuurprogramma's worden geboden.

DA VINCI helpt opdrachtgevers en hun ontwerpers met inspirerende concepten op het gebied van licht, beeld en geluid. De toepassing van de nieuwste LED licht technologieën bieden voor deze concepten geheel nieuwe mogelijkheden. Op het gebied van ‘licht experience' en, niet in de laatste plaats, omdat duurzaamheid een steeds belangrijker thema wordt.

Expo2Go geeft opdrachtgevers de mogelijkheid om een groot assortiment aan professionele producten in te zetten voor kleine projecten. Door een goede voorbereiding en logistieke planning zijn de installaties plug & play. Met de samenvoeging van beide bedrijven is het verhuurassortiment nog ruimer geworden.

Nieuwe directie
Richard Kluijtmans, voorheen divisie manager van Mansveld Expo Techniek, wordt managing director en eindverantwoordelijk voor de invulling en uitvoering van de nieuwe strategie. De directie is in januari 2009 al versterkt met Jeroen de Jong (voorheen Experience Expo en Eaglemen). Hij wordt verantwoordelijk voor de marketing en communicatie van Mansveld Expotech en zal met name het merk DA VINCI verder vormgeven en uitbouwen. Zowel Ruud Mansveld als Dick Klijnman zullen een sterke ambassadeursrol voor Mansveld Expotech blijven vervullen, en het management waar nodig ondersteunen.

Plaats op:
Datum: 14 mei 2009
Gerelateerde artikelen  
03-08-2017 Nieuws Techniekbieb en Mansveld Expotech ontwikkelen mobiel technieklab voor de jeugd …
01-06-2017 Nieuws Nieuwsflitsen - juni 2017
15-11-2018 Nieuws Accommodatienieuws - november 2018 (2)
01-06-2017 Nieuws Accommodatienieuws - juni 2017
12-06-2019 Nieuws Nieuwsflitsen - juni 2019
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,68 seconden.