Nieuws  
 

De vereniging van afgestudeerden van de Hoge Hotelscholen (VOL) Organiseert een nieuw en bijzonder carrière-evenement op maandag 11 juni 2007. Is uw bedrijf op dit moment op zoek naar nieuw talent met een opleiding in de hospitality sector? Zoekt u nieuwe collega’s op uw congresafdeling? Dan is het PIMP YOUR CAREER EVENT een must voor uw bedrijf!
Wat biedt PIMP YOUR CAREER uw organisatie?
Een carrière evenement in een nieuw modern jasje gericht op de hospitality branche. Met een aansprekend programma op een unieke locatie ontmoet vraag en aanbod elkaar. Grijp uw kans om op een ludieke manier in contact te komen met mensen met minimaal een Bachelor Hospitality achtergrond. Via moderne communicatie kanalen worden minimaal HBO afgestudeerden, young professionals en senior professionals benaderd om er op maandag 11 juni bij te zijn. Geïnteresseerd? Vraag dan nu informatie aan door een mail te sturen naar secretaris@volnet.nl.
Is uw organisatie pimp voor Pimp Your career?
U heeft een junior, medior of senior vacature binnen uw bedrijf. Uw bedrijf houdt zich bezig met personal coaching. U bent een instelling welke een vervolgstudie biedt met een link naar de gastvrijheid? Dan is uw organisatie pimp! Op het programma staat speeddaten en ook worden er diverse interessante workshops gegeven. Klik hier om naar het programma te gaan.
Is uw organisatie klaar om mensen te ontmoeten in een lounge omgeving, te speeddaten of een interessante workshop te organiseren? Dan hoort uw organisatie thuis op Pimp Your Career. Schrijf uw organisatie nu in via secretaris@volnet.nl
Vier redenen waarom uw organisatie bij Pimp Your Career moet zijn
• Unieke mogelijkheid om in contact te komen met de moeilijk te bereiken hospitality afgestudeerden.
• Exposure voor uw organisatie om uw naam aan dit hippe evenement te binden.
• Hele lage kosten aangezien de organisatie in handen is van de vereniging VOL welke geen
  winstoogmerk nastreeft.
• Deze bedrijven zijn al van de partij: AQ Services, Center Parcs, EW Dienstengroep, Golden Tulip,
  Tempo Team, Landal Greenparcs en Basics HR. U kunt dus niet achterblijven!
Welke bedrijven kunt u al verwachten?
Tijdens Pimp Your Career kunt u op een informele manier in contact komen met diverse bedrijven. U kunt uw bedrijf vertegenwoordigen samen met o.a. de volgende bedrijven Landal Greenparks, Servex, Golden Tulip, Sterren zoeken sterren, O=4 Eventcommunicatie, Albron Catering, Basics HR, Hotel Okura, Regus, Center Parcs. Staat uw bedrijfstak er nog niet tussen? Meld u dan nu aan door een mail te sturen naar scretaris@volnet.nl !
Wanneer, Tijd en Waar?
Datum:     Maandag 11 juni 2007
Begin:      15.00 uur
Waar:       Amsterdam, Regardz Meeting Center, nabij centraal station
Bent u geïnteresseerd om deel te nemen, stuurt u dan een e-mail naar secretaris@volnet.nl dan sturen wij u meer informatie over Pimp Your Career en een inschrijfformulier. Wij willen graag een grote diversiteit aan bedrijven bieden aan onze doelgroep, wees er daarom snel bij om uw bedrijfstak te vertegenwoordigen.
Zie ook de agenda

Plaats op:
Datum: 3 juni 2007
Bron: VOL
Gerelateerde artikelen  
12-06-2009 Nieuws Starwood Capital Group lijkt winnaar te worden in overnamestrijd Golden Tulip …
19-02-2009 Nieuws Center Parcs Meetings & Events constateert groeiende vraag naar dichtbij huis …
27-03-2007 Nieuws Management Support organiseert de Workshop Driedaagse voor de professionele …
27-04-2009 Nieuws McDonald's nieuwe nummer 1 in Misset Horeca Top 100 2009
15-06-2007 Nieuws Ahoy Theater biedt unieke relatie-evenement kansen met De Spaanse Rijschool
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,63 seconden.