Nieuws  
 

VNU Exhibitions Europe gaat per 1 mei acht beurstitels van Libéma organiseren. Beide bedrijven hebben ook besloten gezamenlijk nieuwe beurstitels met een regionale focus te lanceren. Deze worden ontwikkeld vanuit een joint-venture. De acht personeelsleden die binnen Libéma deze beurzen organiseren treden in dienst van VNU Exhibitions Europe. De samenwerkingsovereenkomst is op 17 april  getekend door Dirk Lips, algemeen directeur van Libéma en Ton Otten, algemeen directeur VNU Exhibitions Europe.

De samenwerking betreft een deel van de eigen producties van Libéma. Het gaat hier om de beurzen TuinIdee, Energie, Energie in Bouw & Vastgoed, Kindvak, Straatgoed, Bouwbeurs Zuid, Bouwbeurs Noord en Parkeervak. De beurzen worden gehouden in de accommodaties van Libéma: Brabanthallen 's-Hertogenbosch, IJsselhallen Zwolle, Zeelandhallen Goes, TT-Hall Assen en Autotron in Rosmalen. Nieuwe beurstitels in het kader van de joint-venture worden georganiseerd in de beurzen- en evenementenaccommodaties van Libéma.

Algemeen Directeur Dirk Lips van Libéma verwacht dat de samenwerking de beurzen in een nieuwe fase brengt. "We zijn de samenwerking met VNU Exhibitions Europe aangegaan vanwege de schaalgrootte en de ervaring van het bedrijf, dat koploper is in kwalitatief hoogstaande vakbeurzen en online platforms. We zijn gecharmeerd van de wijze waarop VNU Exhibitions beurzen organiseert, gebaseerd op leadgeneratie en databasemarketing, met het rendement voor de exposant als belangrijkste uitgangspunt. Dit betekent verdere professionalisering van onze beurstitels. Dat is goed voor onze bezoekers en voor de exposanten."

Ton Otten van VNU Exhibitions Europe ziet de samenwerking als een uitgelezen mogelijkheid om beurzen met een sterke regionale focus verder uit te bouwen. "Het gaat om beurzen met potentie, die ons in contact brengen met nieuwe doelgroepen. Stuk voor stuk vinden ze plaats op zeer professionele locaties. We maken graag gebruik van de ervaringen, processen en netwerken van Libéma om dit type beurzen te organiseren. Ik verwacht dat we op niet al te lange termijn samen nieuwe titels zullen lanceren."

Plaats op:
Datum: 28 april 2009
Gerelateerde artikelen  
12-10-2007 Nieuws Jaarbeurs weer 100 procent eigenaar van VNU Exhibitions Europe
25-02-2009 Nieuws VNU Exhibitions Europe lanceert nieuwe beurzen
18-06-2007 Nieuws Libéma beurzen en evenementen: landelijke dekking op regionaal niveau
21-05-2008 Nieuws Libéma Beurzen & Evenementen lanceert nieuwe huisstijl
10-06-2009 Nieuws Nieuwe organisatiestructuur voor Libéma Beurzen & Evenementen
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,8 seconden.