Nieuws  

Het Haagse congrescentrum World Forum biedt per april 2009 een nieuwe dienst: World Forum Hotel Service. Organisatoren van congressen in het World Forum kunnen de hele organisatie van hotelovernachtingen laten verzorgen door het World Forum. Met deze extra service biedt World Forum haar opdrachtgevers een full-service concept aan.

Volgens Michiel Middendorf, algemeen directeur van het World Forum, is het juist nu tijd om te innoveren en investeren in nieuwe producten en diensten: ‘In deze tijd zijn opdrachtgevers steeds kritischer en op zoek naar kwaliteit. Met de World Forum Hotel Service spelen we hierop in. De service is een welkome aanvulling op onze bestaande diensten.’ Zeker bij grote internationale congressen vraagt de organisatie van overnachtingen veel regelwerk.

Middendorf: ‘Door onze goede contacten met hotels in Den Haag en omgeving, kunnen we in de bidfase van internationale congressen snel schakelen. We nemen de zorg voor het regelen van overnachtingen weg. Dat kan net het verschil maken of een internationaal congres naar Den Haag komt of niet.’ Uiteraard blijft een opdrachtgever altijd vrij om de overnachtingen zelf te regelen of aan derden uit te besteden. 


Het World Forum is een toonaangevend internationaal congrescentrum. Gevestigd in Den Haag, stad van Vrede en Recht, maakt het World Forum zich sterk om van elke ontmoeting een bijzondere gebeurtenis te maken. Onlangs huisveste het World Forum de succesvolle internationale Afghanistan topconferentie met 73 delegaties van over de hele wereld. Een evenement in World Forum verandert uw blik op de wereld. Events that shape the World!

Plaats op:
Datum: 21 april 2009
Gerelateerde artikelen  
06-08-2012 Nieuws Internationaal Congrescentrum World Forum behaalt goud
14-09-2009 Nieuws Duurzaamheidsprogramma World Forum krijgt Gouden Green Key
15-10-2009 Nieuws Exploitatie World Forum van TCN naar GL events
01-02-2013 Nieuws Internationale strategie World Forum werpt zijn vruchten af
12-02-2016 Video World Forum presenteert 'Queen Maxima', een nieuwe multifunctionele ruimte
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,56 seconden.