Nieuws  
 

Amsterdam RAI heeft onlangs een nieuwe ICT-service geïntroduceerd. Met RAI ICT vertaalt de RAI de wensen van zijn klanten naar de juiste ICT-invulling en benodigdheden.
Amsterdam RAI ziet dat de markt merkbaar veranderd is. Onder andere de exposanten stellen hogere eisen. De behoefte aan de juiste apparatuur en een snellere, betrouwbare informatiestroom groeit. De exposant moet zich volledig kunnen richten op promotie van zijn product en het maximaal renderen van de stand. Hiermee groeit ook de afhankelijkheid van een kundige ICT-invulling.
Met de nieuwe service neemt RAI ICT alle zorg uit handen en geeft waardevolle adviezen. Van planning tot realisatie en van beheer tot afbraak. “We zorgen dat de exposant zich geen moment hoeft te bekommeren om zaken die niet zijn expertise zijn. We kennen ons pand als geen ander en werken uitsluitend samen met de specialisten op dit gebied. Daarmee ontstaat rust en kan een hoger rendement behaald worden“, aldus Pim Schoonderwoerd, Special Product Manager ICT.
Optimaal eindresultaat
Onlangs heeft RAI ICT de volledige ICT-invulling verzorgd voor BMW tijdens AutoRAI 2007. Flexibiliteit, betrouwbaarheid en uitstraling zijn sleutelwoorden. BMW heeft met 50 medewerkers met behulp van een PDA (handcomputer) potentiële klanten benaderd. Met deze PDA’s en een Wifi (draadloos) netwerk konden gegevens worden ingevoerd en direct verwerkt. Schoonderwoerd: “Zo kon precies dié informatie aan de klant verzonden worden die voor hem interessant was. Desgewenst kon de dichtstbijzijnde dealer contact opnemen met de klant voor een afspraak, soms al dezelfde dag.” Doelstelling van BMW was het binnenhalen van zo veel mogelijk leads. Daarnaast mochten de benodigde kabels en apparatuur op geen enkele manier het uiterlijk van de stand verstoren. Gesprekken met RAI ICT, BMW en standbouwer leidden uiteindelijk tot een groot succes voor BMW.
RAI Exhibitor Services
Een succesvolle beursdeelname valt of staat met een gedegen voorbereiding en betrouwbare leveranciers. RAI Exhibitor Services ondersteunt standhouders daarin. Voor, tijdens en na afloop van een evenement biedt RAI Exhibitor Services één aanspreekpunt voor planning, advies en organisatorische zaken en fungeert als een one-stop-shop adres met een scala aan diensten en producten waaronder standbewaking, meubelen, catering, elektra, internet etc.
Meer informatie over RAI ICT is te vinden op http://www.ictnet.rai.nl.

Plaats op:
Datum: 27 mei 2007
Gerelateerde artikelen  
25-02-2016 Nieuws Regardz klaar voor next generation met multi channel boeken
03-10-2007 Redactie Nederlandse LOG ON levert innovatieve beurstool op EIBTM
23-09-2019 Nieuws Amsterdam Conference Centre Beurs van Berlage en Ovation Holland DMC formaliseren …
13-04-2008 Nieuws Ahoy Rotterdam speelt met Ahoy/Multi Media in op toenemende vraag naar ICT …
23-11-2018 Nieuws RAI Insights 2018: Laat organisaties excelleren met beursdeelname
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,58 seconden.